2777
2789
عنوان

کیا معنی پروفایل منو می‌دونن⁉️👀🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هااااا ؟نه ولی منظورت چی بود ؟

میگن یه پدیده طبیعی پیش میاد که فقط ممکنه یک بار در طول یه آدم رخ بده ماه ۱ فروردین ۱۴۰۵ به قرمز خونین تغییر رنگ میده و این باعث میشه هرکی اشعه و نور ماه بهش بخوره کنترل خودش و از دست بده و شیطانی شه و به بقیه بی دلیل حمله کنه بحث کنه گفتن هیچکی نباید از خونش بیرون بره تو این روز

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

نمی‌دونم 😂😂

کاور یه موزیکه؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه اجرای موسیقی بود ؟

نه

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

کاور یه موزیکه؟

نه مربوط میشه به اینستا 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

نه مربوط میشه به اینستا

بابا بگو دیگه اه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

میگن یه پدیده طبیعی پیش میاد که فقط ممکنه یک بار در طول یه آدم رخ بده ماه ۱ فروردین ۱۴۰۵ به قرمز خون ...

یعنی سال بعد این چیزا رو باور نکنید تورو خدا تا خدا نخواد هیچی نمیشه اینا از کجا میدونن آخه 😐🤌

چند سال پیش هم قرار بود شهاب سنگ بیاد مردم از ترس خواب نداشتن 

یعنی سال بعد این چیزا رو باور نکنید تورو خدا تا خدا نخواد هیچی نمیشه اینا از کجا میدونن آخه 😐🤌چند ...

راستهههه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

یعنی سال بعد این چیزا رو باور نکنید تورو خدا تا خدا نخواد هیچی نمیشه اینا از کجا میدونن آخه 😐🤌چند ...

میگن اخرالزمانه باور که نکردیم همینجوری خوندیم

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

بابا بگو دیگه اه

تو اینستا خیلی ها بودن که پروف نداشتن یعنی خیلی خاموش بودن برای اونا این پروف رو دادن و گفتن بزارید 

برا پسرا هم هست فقط جای دختر پسره😂🤌

میگن اخرالزمانه باور که نکردیم همینجوری خوندیم

😐🙂 خدا رحم کنه