2777
2789

معمولا در بندش هستن ولی خودشونو میزنن به اون راه، اگه برای دختر خودشم اینجوره اونوقت میشه گفت در بندش نیست واقعا

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

معمولا در بندش هستن ولی خودشونو میزنن به اون راه، اگه برای دختر خودشم اینجوره اونوقت میشه گفت در بند ...

اره هستن میخوان از سر خودشون باز کنند 

دختر ندارن ک بدونم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من خودم تو این قیدو بندی نیستم، خانوادم سخت پایبندند.

ما ک مهم نیستیم خانواده منم انتظار دارن این وسط فقط منم اذیت میشم  

دوران نامزدی همین تفاوتاس که پدر آدمو در میارهآنقدر که خانواده ها ایراد میگیرن و سنگ میندازن، عروس و ...

دقیقا اره🥲 هزار تا رسم و رسوم هست 

اگه از طرف شناخت داری، مشکل مالی هم ندارید، جمع کنید سریعتر برید سر خونه زندگیتون، مگر نه این میون پ ...

شناخت دارم هنوز عقد هم نکردیم جهیزیه نمیخرن ک

حالا من خودم تو این قیدو بندی نیستم، خانوادم سخت پایبندند.

اتفاقا خانواده ت درست فکر میکنن، منم مث تو فکر میکردم با این تفاوت که خانواده م هم میگفتن هرچی خودت میخوای ما همونو انجام میدیم، الان بعد از ۷ سال زندگی و دو تا بچه میفهمم چقدر در اشتباه بودم

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

اتفاقا خانواده ت درست فکر میکنن، منم مث تو فکر میکردم با این تفاوت که خانواده م هم میگفتن هرچی خودت ...

خآنم من متوجه بودم کیو انتخاب کردم، ایشونم میدونست چه کسی رو انتخاب کرده، ما ۱۵ ساله ازدواج کردیم و همون شد که من میخواستم