2777
2789

پوست چرب و مختلط دارم وقتی آرایشمو با دستمال مرطوب پاک میکنم و بعدش با شامپو بچه میشورم پوست پوست میشه 🥺

تجربه تونو بگین لطفا ،با چی میشورین و چی میزنین به پوستتون بعد از شستشو که پوست پوست نشه و نرم بشه؟؟؟؟

مارک محصولی که میزنین هم بگین لطفا

فوم شستشو بگیر خیلی خوبه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

میسلاواتر 

مخصوص پوستت بزن عزیزم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال مرطوب افتضاحه پوست بیچارت نابود میشه

تونر ویتالیر

فوم نواکنه 

از اینا استفاده کن دیگه خشک نمیشه 

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

پوست منم مثل پوست تو هست ، اول با ژل شستشو سینره صورتمو میشورم بعد تونر لافارر میزنم بعد آبرسان لافارر و مرطوب کننده درمالیفت میزنم خیلییییی خوبه 

اگه من نبودم زندگیت خیلی بی‌مزه بود ، قبول کن 🤓

چه مارکی؟

ویتالیر 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

لافرر محصولاتش عالیه ،یکم گرونه ،البته دی جی کالا همیشه تخفیف

میزنه 

ممنونم عزیزم🌸

بوس💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱