2777
2789
کاش من هم دختر داشتم گند میزد به همه چی 😢😢😢

الهی که خدا بهت بده عززیییززمم

همین امسال

سال دیگه این موقع دخترت گند بزنه به همه چی😍😙

مامان هایی که نی نی دارند و غر میزنند ببینید آرزوی یه نفر گندزدن نی نی

دختر منم عید یک ساله میشه

بهار طبیعت بهار عمر دخترمم هست

دوست دارم😁

Eft

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب ... نفری 300 یعنی >؟ خوب مردونه هم گرونه کفش . پیهن و شلوار  لباس زیر  لباس ...

نه جونم فقط لباس بیرونی برا سه تامون

لباس تو خونه ای رو همیشه میشه خرید

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
لباس بچه هم خیلی گرون ... چه جوری مدیریت میکنین خرجارو  مثلا برا بچه چقد برا خودتون چقد و ...

من خیلی لباس بچه ی ارزون و خوشگل میبینم همش میگم کاش جنسیت نی نی رو میدونستم میخریدم براش

از جلو یه مغازه کفش فروشی بچه رد شدم ویترینش حدود ۲۵۰جفت کفش بچه چیده بود قیمت همه ۳۹تا ۵۰تومن بود...خیلی معمولی بودن ولی بین همه اونا ۵تاشو نشون کردم که خیلی خوشگل بود و اصلا اون قیمت بهش نمیخورد واقعا خوشم اومد....

خرید و از ی ماه قبل شروع کنم شاید تا لحظه تحویل تموم کنم😩😩😩😩 خونه تکونی و 10 روز مونده😆😆😆

😂 مثه من من دقیقا شب عید تو بازارم پارسال تا ده یازده ظهر قبل عیدتو بازار😫

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

شیطون بلا شلوار بچه شومیز بچه خیلی گرون .کفش ارزون ترین چیز برا بچه هست .انشا... یمخری میبینی 

پارسال یه شلوار لی براش خریدم 160 تومن یه شومیز 150 تومن .یه سه تیکه 270 تومن .200 تومن هم لباس تو خونگی 3 دست .ولی امسال اصلا اوضاع خوب نیست متاسفانه

😂 مثه من من دقیقا شب عید تو بازارم پارسال تا ده یازده ظهر قبل عیدتو بازار😫

منم مثل تو😂😂😂😂

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
شیطون بلا شلوار بچه شومیز بچه خیلی گرون .کفش ارزون ترین چیز برا بچه هست .انشا... یمخری میبینی  ...

میدونم عزیزم لباس بچه گرونه...ولی به خدا قیمتای الکی میذارن همه تولید داخلیه یه مارک میچسبونن روش به اسم خارجی میدن دست مردم...چند روز پیش یه شومیز خیلی شیک واسه تولد دخترداییم که چهارسالشه خریدم ۲۱تومن مامانش انقدر خوشش اومد گفت واسه عید دیگه داره خیالم راحت شد...همونو بری از کوروش بخری زیر ۹۰تومن بهت نمیدن ...تازه فکر میکرد گرونه هی میگفت چرا انقدر هزینه کردی😀