2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر موقعیتش چطوره

317 بازدید | 38 پست

۳۴ سالشه جایی استخدام نیست لیسانس برق داره تو کارخونه کار میکنه با حقوق ۱۶ تومن ماشین داره ولی خونه  نداره پس انداز انچنانی هم نداره

نظر خودم اینه پسر زیر ۳۰ اگه ثبات شغلی و موقعیت خوب نداشته باشه عادیه ولی کسی که ۳۴ سالشه حداقل یه ثبات شغلی باید داشته باشه دیگه درست نمیگم؟؟

کاربری فاطمه و مهسا🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیس

با حقوق ۱۶ تومن فک نمیکنم دیگه بشه خونه خرید مخصوصا اینکه سنشم داره میره بالا

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

ببین آدم متعهدی هست یا نه،دست و درباره یا نه،خوش اخلاقه یا نه،صداقت داره یا نه،رفتارش اکی هست یا نه،جنم کار داره یا نه،نه اینکه همون دفعه اول بچسبی ببینی پول داره یا نه

Mathematics teacher

ببین آدم متعهدی هست یا نه،دست و درباره یا نه،خوش اخلاقه یا نه،صداقت داره یا نه،رفتارش اکی هست یا نه، ...

متعهد و دست دلباز هست ولی زیاد جنم نداره ادم زرنگی نیست اخلاقشم خوبه ولی خیلی تحت تاثیر بقیه اس

کاربری فاطمه و مهسا🤗
رو درامد منم حساب کرده انتظار داره هردو کارکنیم

اگ درامد تورم آورده وسط 

اصلا پسر جالبی نیس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خوب شاید موقعیت پس انداز نداشته میدونی که بازار کار افتضاحه اما برای ۱۶ میلیون خونه نداره پس ۶ تومن برا کرایه با ۱۰ تومن میتونی زندگی کنی؟

البته که اگه دوستش داشته باشی شاید بشه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

اصلا خوب نیسبا حقوق ۱۶ تومن فک نمیکنم دیگه بشه خونه خرید مخصوصا اینکه سنشم داره میره بالا

دقیقا 

میگه من پشتوانه ای نداشتم کمکم کنه و تنهایی به اینجا رسیدم

خیلی پسرا دیدم از شرایط خیلی بدتر ازاین اقا پیشرفت زیادی کردن اوناهم پشتوانه نداشتن به نظرم تنبله و بهانه میاره 

کاربری فاطمه و مهسا🤗