2777
2789
عنوان

نامزدم حرف اونجوری میزنه

288 بازدید | 18 پست

بچه ها نامزدم درخواستشو ریز تو حرفاش میرسونه بعد که به روش میارم که این چه درخواستیه فلان حرفشو عوض میکنه میگه نه اینو نگفتم الانم بحثمون شد چون گفت دیگه هیچوقت راجب این چیزا باتحرف نمیرنم اعصابم خرده من نمیگم حرف نزن میگم این درخواستو غیر مستقیم دادی گردن نمیگیره

اگه نامزد رسمی هستین که خب دل ب دلش بده 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه درخواستی؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

عقد کردین؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

خب مثلا دوست داری مستقیم بیان ؟ یا اصلا عنوان نکنه ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

معلومه دلبری بلد نیستی ها 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خب طفلک روش نمیشه مستقیم بهت بگه 

حالا شمام به روش نیار 

به جاش اهمیت بده به درخواستش،دوران نامزدیتونو خراب نکن عزیزم

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله