2777
2789

اقا مادر شوهرم زنگ زد دادو هوار که پسر منو چرا فرستادی اسنپ کمتر بریز بپاش کن 

منم جوابشو ندادم فقط گفتم زنگ زدی پرسیدی اسنپه ازش میپرسیدی چرا رفته اسنپ چیکار کنم الان😭؟

باورم نمیشه زنگ زده 😐

مهم نباشه برات تا شوهرت باشه نره پولو الکی خرج کنه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونش بذار پول عیدی خواهرشو دربیاره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مطمئنم از پس مادرشم برمیای

یعنی دوستدارم با سر برن تو دیوار دوستدارم همون دختر چند سال پیش بودم زنگ میزدم هر چی از دهنم در میومد بهش میگفتم اما الان تحصیل کردم عاقل شدم 😂

به همسرمم زنگ نزدم ک مادرت زنگ زده

قبلی رو خوندم الان بهتر درک میکنم کار خوبی کردی گوشواره تو ندادی...خودش بره کار کنه...چقدر پر رو

زنگ زد کلی دادو هوار کرد من فقط خندیدم گفتم من نفرستادم خودش رفته دلیلشم خودش میدونه

ز بزنم به شوهرم؟

به همسرم زنگ نزدم که مادرت زنگ زده زنگ بزنم؟

نمیخواد بابا براچی زنگ بزنی

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(: