2777
2789
عنوان

دوستان بیاین امشب

74 بازدید | 14 پست

شنیدم که میگن دعایی که بقیه درحقت میکنن و وقتی دعایی میکنی بقیه برای مستجاب شدن حاجتت امین میگن خدا ممکنه دلش به رحم بیاد و دعاتو مستجاب کنه بچها هممون از خدا حاجت میخوایم درسته؟🥲

بیاین حاجتامونو بنویسیم و برای حاجت روایی هم دیگه توحید بخونیم و هدیه بدیم به امام علی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده من مسیحیم

به خدا حتما فهمیدن مسیحی هستی

ولمون کن😂😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دوستان دعوتید تاپیک اخرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شرمنده من مسیحیم

عیبی نداره مطمئنم که یکی از بهترین بندگان خدایی یه حسی بهم میگه که دل خیلی پاکی دارین به هر که که میپرستی از همونی که همیشه حاجت گرفتی برای برآورده شدن حاجتمون طلب حاجت روایی کن منم از خدا میخوام که به آرزوهات برسی عزیز دلم 

راست میگم😐تازه دارم انجیل میخونم

خب اوکی

همون مسیحی هم میتونه دعا کنه!