2777
2789

سلام

من میخوام چند روز تو اصفهان بمونم. نمیخوام هتل برم. کجاها یه اتاق به مسافر میدن؟ چطوری برای اجاره یه اتاق باید اقدام کنم؟ مثل شمال تو خیابون مشخصِ و کسی هست یا جای خاصی باید برم؟

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم شهر میاین؟ اگه جای مطمئن میخوای باید بری سراغ املاکی هایی که مجوز دارن از شهرداری برای اسکا ...

تهران هستم

میخوام دو شب اصفهان بمونم

در واقع فقط جای خواب میخوام چون در طول روز بیرونیم

ما سه هفته پیش اصفهان بودیم تو چهار باغ پایین یه سوییت 40متری گرفتیم شبی 100

چطوری گرفتید؟

منظورم اینه اون سوئیتُ از کجا پیدا کردید؟

آخه مثلاً میریم شمال یه عالمه آدم کنار جاده هستن که شغلشون اجاره دادنِ خونه و سوئیت و .... هست

اصفهانٌ نمیدونم

تهران هستم میخوام دو شب اصفهان بمونم در واقع فقط جای خواب میخوام چون در طول روز بیرونیم

اصفهان مثل شهرای شمال یا مشهد نیست که کنار خیابون هم حتی ایستادن برای اسکان

وارد اصفهان که شدید خیابان کاوه نبش میدان 25 آبان سمت راست یه املاکی هست برای اسکان مسافرا

البته نوروز خیلی بیشتره تعدادشون ولی الان فصل مسافر نیست

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چطوری گرفتید؟ منظورم اینه اون سوئیتُ از کجا پیدا کردید؟ آخه مثلاً میریم شمال یه عالمه آدم کنار جاد ...

تواصفهانم هستن اینجوری ولی برا مارو خواهر سوهرم یه شناره از اینترنت برداشته بود زنگ زدیم رفتیم دیدیم خوبه

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
اصفهان مثل شهرای شمال یا مشهد نیست که کنار خیابون هم حتی ایستادن برای اسکان وارد اصفهان که شدید خیا ...

ممنون

یعنی الان جایی رو اجاره نمیدن؟

منظورتون ترمینال کاوه هست؟ سمت اونور باید برم؟

ممنون یعنی الان جایی رو اجاره نمیدن؟ منظورتون ترمینال کاوه هست؟ سمت اونور باید برم؟

نوروز تعداد خونه ها و املاکی هایی که مشغول به این کار هستن خیلی بیشتره

ولی الان هم هست. شما وارد اصفهان که میشید خیابان کاوه شروع میشه. ترمینال کاوه رو رد کنید تا به میدان 25 ابان برسید که نبشش یه املاکی هست که کسایی که خونه اجاره میدن به مسافرا اونجا ثبت نام کردن

البته شاید توی مسیرتون بازم املاکی باشه . بهشون سر بزنید ولی این جایی که نشونی دادم رو بارها دیدم و میدونم خونه اجاره ای داره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نوروز تعداد خونه ها و املاکی هایی که مشغول به این کار هستن خیلی بیشتره ولی الان هم هست. شما وارد اص ...

ممنون از محبتتون

خدا براتون بسازه