2777
2789
عنوان

با درد طلاق در عقد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 116 پست
خب تو اطراف من اونا که موقعیت خوب داشتن دوباره ازدواج کردن ولی من چون معمولی بودم نه

ان شاءالله به حق این شب عزیز همه دخترایی که تو شرایط ما هستن زودتر همین امسال خوشبخت شن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
اون دو تا شغل داره و تو اجتماع هم برو بیایی داره ولی اصلا مرد زندگی‌نیسمن خودم معلمم درسته حقوقم زی ...

خوب اگر نمیخواست یا فکر میکرد بالاتر از شماست بیجا کرد اومد خواستگاری 

یعنی حتی یه سراغ نمیگیره ازت نمیگه دلیل کارام چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه واقعا آدم خودشیفته ای هست و مشاورهم تایید کرده حتما طلاق بگیر چون بالا بری پایین بیای درست ...

ممنون عزیزم 

نه هنوز نمیدونم خودشیفته اس یا چیه فقط میدونم بهم علاقه ای نداره

خدا کنه هر چی به صلاحمه همون بشه من نمیخوام برم با بچه برگردم 

یکی دیگه تو فامیلمون هست 

اونام نامزدی به مشکل خوردن اشتی داده شدن رفتن خونه زندگیشون 

الان با یک بچه ۱۰ ساله 

خانومه داره جدا میشه  میگفت اخلاق عوض نمیشه کاش همون نامزدی جدا میشدم و ...

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

از ازدواج مجدد نترس .من خواهرم هنوز جدا نشده چند تا خواستگار خوب داشته یکی تو شرکت نفت بود 

و البته پسر بودن  

یعنی فکر نکنی مردمطلقه یا مرد بچه دار بوده و ... 

در کل میفهممت شرایط سختیه به حق همین شبا ایشالله خدا بزنه کمرشون

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بله تو عقد من از ازدواج دوم میترسم هرازگاهی میاد برام خواستگار شما شاغلی سنتم کمه نگران نباش

چقدر طول کشید حالتون خوب بشه و دیگه بیقراری نکنین

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

میدونی من بابام وضعش خوبه اصلا نیازی به مهریه نداشتیم خواهرم خوشد مستقله ولی دلیلی ک رفتیم شکایت کرد ...

درسته حرفات 

باید یکم به فشار بیاریم لعنت بهش . میگفت من حرفام سنده الهی خدا جوابشو بده با اون سندش 

خوب اگر نمیخواست یا فکر میکرد بالاتر از شماست بیجا کرد اومد خواستگاری یعنی حتی یه سراغ نمیگیره ازت ن ...

یه کاری کرده که توش مونده.  شاید تقدیر اینجوری بوده نمیدونم 

آخرین باری که تلفنی حرف زدیم دو ماه پیش بود که من زنگ زدم بیا زندگیمونو بکنیم که توهین کرد و قطع کرد

راستش با دیدن تاپیکت دلم خواست یک تاپیک جامع از این تجربه بزنم و به همه دخترا بگم 

سخته خیلی سخته 

دشواری داره فکر و خیال داره ولی میگذره 

باورت میشه الان بعد یک سال اینقدر دوره اون روزا 

اینقدر برام دور و غریبه اون روزای کزایی ک انکاری ۲۰ سال گذشته 

اصلا قیافه دامادمون یادم نمیاد 

خواهرمم اوکیه حال و احوالش اصلا فکر نمیکنه بهش 

یکی دیگه تو فامیلمون هست اونام نامزدی به مشکل خوردن اشتی داده شدن رفتن خونه زندگیشون الان با یک بچه ...

طلاق زیاد شده حتی تو منطقه ما که فرهنگ طلاق پایینه ولی اینجا هم طلاق زیاده بخصوص تو دوران عقد پسره ول میکنه میره . اینم تازه مد شده عقد میکنن بعد ول میکنن 

راستش با دیدن تاپیکت دلم خواست یک تاپیک جامع از این تجربه بزنم و به همه دخترا بگم سخته خیلی سخته دشو ...

منم بخدا فراموشش کردم اصلا عین غریبه اس برام . ولی فقط میخوام از دستش خلاص شم بدونم این آدم تموم شد برام