2777
2789
عنوان

با درد طلاق در عقد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 116 پست
سلام ما یک ساله ک دادگاه رفتیم دقیقا از فروردین بعد تعطیلی رفتیم درخواست دادیم .هنوز مهریه رو نگرفت ...

ینی یکساله درگیره مهریه این.؟ واقعا من حس میکنم میمیرم این یک سال . میخوام ازش خلاص شم 

ببینم چی میشع اگر توافق نکنه مجبورم شکایت کنم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

عزیزم نگران نباش

شرایط سختی رو دارین تجربه میکنین

ولی خدا هست

من دختر خواهرشوهرم یه بچه ۱۸ ساله داره شوهرش بچش ۵سالش بوده فوت شده الان با یه آقا پسر ازدواج کرده خیلی هم مرده خوبیه

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم تو هنوز اولشه هعصابت خورده  

منم خواهرم عصبی بود مرخوری عصبی گرفت  چاق شد و اینا 

بعد یک سال اصلا براش مهم نیست 

من مامانم  اینقدر جوش  زد لاغرررر شده بود مثل موست استخون  

هعی میگفتن چرا برا ما کجای کارو اشتباه رفتیم 

ولی الان خداروشکر الحمدالله حالشون خوبه 

خداروشکر 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ینی یکساله درگیره مهریه این.؟ واقعا من حس میکنم میمیرم این یک سال . میخوام ازش خلاص شم ببینم چی میشع ...

اره 

فکر میکنی ۵ ۶ ماه طول میکشه بعدش اوکی میشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

شوهر خواهر منم ابان عقد کردن از آذر غیب شد مثل قهر دنبال بهانه بود نمیومد تکلیف مشخص کنه ک اخرش باب ...

لعنت به این آدما.  مرد پولدار به درد زندگی نمیخوره انگار البته همه مثل هم نیستن 

عزیزم نگران نباششرایط سختی رو دارین تجربه میکنینولی خدا هستمن دختر خواهرشوهرم یه بچه ۱۸ ساله داره شو ...

🫂❤️

بله تو عقد من از ازدواج دوم میترسم هرازگاهی میاد برام خواستگار شما شاغلی سنتم کمه نگران نباش

ربطی به شاغل بودن نداره واقعا. مهم تقدیر آدمه

عزیزم اگه واقعا آدم خودشیفته ای هست و مشاورهم تایید کرده حتما طلاق بگیر چون بالا بری پایین بیای درست شدنی نیس همکار منم دو هفته پیش بعد 10 سال جدا شد با یه بچه دوران عقد متوجه شده بود اما از ترس حرف مردم جدا نشده بود هرکاری کرد درست بشه نشد تو این زندگی فقط عزت نفسشو از دست داد عمرو جوونیشم همینطور 

اما درباره محل زندگیت که گفتی طلاق مرسوم نیس ببین عزیزم هیچ وقت هیچ وقت به حرف مردم اهمیت نده مهم خودتی، جوونیته، آینده و زندگیته و همینطور درمورد حرف مشاورت که قطعا در مورد درک و شعورش باید شک کرد من به واسطه شغلم با مردم خیلی درارتباطم و منطقه پایین شهرم هستم اما بسیاااار بسیاااار خانوم یا آقا دیدم که در ازدواج دوم زندگی خوبی داشتن حتی خانم هایی که ازدواج کرده بودن قبلا و بعد با یه پسر ازدواج کردن مهم دیدگاه خودته اگه فکرکنی لایق یه آدم حسابی هستی همون شخص وارد زندگیت میشه اصلا کسی نیاد هم مهم نیس خودت شاغل و وابسته کسی نیستی خداروشکر 

شغلشون چی بود شما وضعیت مالیتون خوبه؟

اون دو تا  شغل داره و تو اجتماع هم برو بیایی داره ولی اصلا مرد زندگی‌نیس

من خودم معلمم درسته حقوقم زیاد نیست ولی خب میتونم زندگی خودم رو بچرخونم

میدونی من بابام وضعش خوبه اصلا نیازی به مهریه نداشتیم 

خواهرم خوشد مستقله 

ولی دلیلی ک رفتیم شکایت کردیم 

گفتیم باید ی توانی بده باید حالش گرفته بشه 

باید بدونه الکی نیست به احساسات ارزوهای یک دختر بازی کردن وگرنه میره یکی دیگرم همینجور بدبخت میکنه . 

تو ام به نظر من شکایت کن و حال شوهرتو بگیر 

و اینکه بدون خدا خیلی دوستت داشته ک توی عقد متوجه شدی 

خانه دار نشدی بچه دار نشدی خودش یعنی خیلی جلویی 

توی عقد خیلی دست خانونا جلوعه 

حتی توی دادگاه .

مهریه و نفقه ک هیچی 

بدا طلاق یکی از اشناهامون اقدام کرده بود میکفت قاضی گفته یا خونه بگیر با وسیله خانومت بیاد زندگی کنه یا طلاقش بده