2777
2789
عنوان

با درد طلاق در عقد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 116 پست
هم سنیم الهی همین دنیا خدا جوابشونو بده . یه ظلمی در حق من کرد که تا عمر دارم هر جا شکست بخورم از چش ...

اینجور آدما هیچی شون نمیشه 

نامزد سابقم و باباش خیلی بهم ظلم کردن اما بازم من تقاص پس دادم بار دوم دارم طلاق میگیرم دیگه اعتقادی به خدا ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوری که همچین حرفی میزنه یک بیسواد به تمام معناست؛ اولا شما باید جواب اون مشاور رو میدادی: دوما وقتی میگی مستقلم یعنی از لحاظ فکری هم باید به استقلال رسیده باشی ولی شما دنبال حرف مردم هستی :به جای این خوشحال باش با آدمی زیر یک سقف نرفتی که دهن بین و بی درک هست اون موقع با بچه باید جدا میشدی که قطعا با این تفکر هیچ وقت نمیتونستی جدا بشی

سلام من خواهرم توی عقد جدا شد اونم شوهرش بخاطر پول مغرور شد و خانواده دخالتگدی داشت اگر کمکی از دستم ...

خواهرت توافقی جدا شد؟ یا مهریه گرفت؟ چه مدت طول کشید طلاق بگیره

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
اینجور آدما هیچی شون نمیشه نامزد سابقم و باباش خیلی بهم ظلم کردن اما بازم من تقاص پس دادم بار دوم دا ...

درکت میکنم من هم دیگه بعد طلاق شاید ازدواج نکنم چون فکر‌میکنم همه مثل این ولم میکنن میرن

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خواهرت توافقی جدا شد؟ یا مهریه گرفت؟ چه مدت طول کشید طلاق بگیره

سلام ما یک ساله ک دادگاه رفتیم 

دقیقا از فروردین بعد تعطیلی رفتیم  درخواست دادیم .هنوز مهریه رو نگرفته ولی همین حدود مهریه رو میدن  احتمالا بفد تعطیلات حکمو بده چون جلساتش تموم شده 

نفقه الان ۲ ۸۰۰ میزنه هر ماه  و ک... میسوزه چون زنشو نمیبینه و باید پول بده 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه اصلا اجازه ندادم چون بهش اعتماد نداشتم

شوهر خواهر منم ابان عقد کردن 

از آذر غیب شد مثل قهر دنبال بهانه  بود 

نمیومد تکلیف مشخص کنه ک 

اخرش بابام گفت اقا ما هیچی ازتون نمیخوایم  اگر درستش میکنین درست کنین اگر درست نمیکنین توافقی جدا شن

اسم توافقی ک اومد خودشونو نشون دادن بعدش ما رفتیم شکایت کردیم 

میخواستن هیچی مهریه و اینا ندن توافقی جدا شن ولی ما قبول نکردیم 

چون شوهر خواهر من واقعا پولداره اگر اون مهریه نده کی میخواد مهریه  بده؟؟؟ 

کارکرد حسابشو گرفتیم تو ۶ ماه ۲۵ میلیارد کار کرده‌ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

درکت میکنم من هم دیگه بعد طلاق شاید ازدواج نکنم چون فکر‌میکنم همه مثل این ولم میکنن میرن

همین فکر خودمون باعث میشه این بلا ها سرمون بیاد منم موقع ازدواج دومم همش میترسیدم بازم تکرار بشه که شد حتی به خود نامردشم گفتم که میترسم ول نکنی بری نقطه ضعف دادم دستش اونم ضربه شو بهم زد