2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت کنید

67 بازدید | 9 پست

سلام من چهارساله عقدم و یه جاری دارم ک عروسی کرده و یه بچه ۸ ساله داره و تازگیا هم باردار شده

جریان ما از اول عقد من شروع شد،جاریم خونشون راه دوره و نصف ماه رو میاد خونه پدرشوهرمینا اکثرا و می‌مونن

خونه پدر نامزدم ۳ تا اتاق داره ک یکیش انباریه یکیش برا خواهر شوهرمو و میمونه یه اتاق دیگ

حالا مساله اینجاس ک من وقتی عقد کردم و خونه نامزدم میموندم تو این اتاق میخابیدیم)لطفا فقط راهنمایی کنید و این مساله موندن نموندن رو بیخیال شین)

جاریمم موقع عروسیش این اتاق رو گچکاری کرده و حجله بسته و ادعا داره رو این اتاق

شاید باورتون نشه ولی درگیری ها داشته با من سر اینکه چرا تو این اتاق میخابی این اتاق برآمده

و هروقت میومد  من فورا میرفتم یه جا دیگ

اما از شما میخام قضاوت کنید این اتاق الان برا پسر خانواده هس ک هنوز عروسی نکرده یا اونی ک عروسی کرده و خونه زندگیشو داره و میاد اونجا میمونه

الان بحث جوری شده ک من تو دلم پر از دلخوری از خونواده نامزدم

به نامزدم میگم خونه بمیر تا نخام بعد از این همه سال سن اتاق بحث کنم😔😔

اما خونوادش حتی حمایتمون نمی کنن،به نامزدم میگن برو خونه پدر خانمت بمون  برو و بیا

مگ میخاید در اون  اتاق زندگی کنید ک سرش جنگه؟؟؟؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ میخاید در اون اتاق زندگی کنید ک سرش جنگه؟؟؟؟

ببین عزیزم مثلا الان ک عیده همه میرن اونجا ده اینا و خونه پدرشون می‌مونن من و نامزدم هم باید بریم اوناهم میان حالا ببین بنظرت اتاق باید دشت من باشه ک خونه ندارم یا دست اون

حق با توئه.اون خونه زندگی داره ولی شما هنوز مستقل نیستی و بیشتر حق داری بمونی اونجا

میونیت بچها من بحث اتاق برام این نیس ک حتما اتاق برا من باشه من از وقتی بهم گفتن تو پاشو تا اون بیاد تو اون اتاق ناراحت شدم

مگه نمیدونن اولویت بامنه بعد مگه اون کیه ک منو بلند کنن اونو بیارن،کاش حرفمو میفهمیدن

حق باشماس جاریت هیچ مالکیتی رو اون اتاق نداره و رفتارش واقعا بچگانس ولی شما بخوای بعدازازدواج هم اون ...

نه من اونجا زندگی نمیکنم ولی قبلا خونه پدر بزرگم یه اتاق خوب بود ک هرکدام پسرها ازدواج میکردن تا مدتی ک خونه بگیرن دستشون بود و بعد می‌رسید ب پسر بعدی

ببین عزیزم مثلا الان ک عیده همه میرن اونجا ده اینا و خونه پدرشون می‌مونن من و نامزدم هم باید بریم او ...

خب فعلا ک نامزدین حق شماست ولی بعد عروسی نه  حقتون نیست.. ولی متوجه نشدم خب نامزد باشید گهگاهی میری خونه پدرشوهر.. مگ هروز میری اونجا!!!! توی اون اتاقی ک اینجور دلخوری پیش اومده

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچها مثلا خواهر شوهرمو میگ اونا چون بچه دارن جاشون اونجاس یا وقتی میگم من باید بخاطر داداشت برم پیشش میگه اونا زنو شوهرن باید پیش هم باشن،منم میگم اونا خونه دارن خودشون

خب فعلا ک نامزدین حق شماست ولی بعد عروسی نه حقتون نیست.. ولی متوجه نشدم خب نامزد باشید گهگاهی میری ...

نه من ک نامزدم تو این چهارسال یه سال سرباز بود یه سالم راه دور،کجا هرروز ☹