2777
2789
عنوان

ویتامین دی

48 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من چند روز دیش حالم بد بود رفتم دکتر بهم مکمل داد ب اسم وومنویت ک همه ویتامین ها از جمله ویتامین دی درش هست،روز بعدش دوباره حالم بد شد رفتم بیمارستان دکتر بهم قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ داد برای مصرف روزانه،الان میگم نکنه ویتامین دی زیاد بشه تو بدنم بنظر شما قرص ویتامین دی رو نخورم و ب همون مکمل اکتفا کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هر روز از مکمل و ویتامین‌های استفاده کنید در مجموع در ماه 48 هزار واحد ویتامین‌دی مصرف می‌کنید که بهیچ عنوان برای یک فرد بالغ کافی نیست و شما باید بین 2 تا 3 عدد قرص 50 هزار در ماه مصرف کنید،و اگر کمبود ویتامین‌دی دارید باید دو آمپول ویتامین‌دی به فاصله دو هفته تزریق کنید و بعد از 40 روز در ماه بین 2 تا 3 عدد قرص 50 هزار مصرف کنید و البته بسیار مهمه که فعال‌ساز اصلی ویتامین‌دی یعنی منیزیوم رو نیز همراه ویتامین‌دی مصرف کنید که در مکمل شما به اندازه‌ کافی هست.

بدون مصرف منیزیوم نه تنها ویتامین‌دی فعال نمیشه بلکه باعث رسوب کلسیم در بدن میشه که آسیب زیادی به بدن میزنه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.