2777
2789
عنوان

دلایل ازدواج نکردن پسرا

1031 بازدید | 44 پست

مهم ترین دلیل قطعا مسائل مالی به خصوص مسکن هست ولی باز هم با همه مشکلات مالی پسرا هنوز میتونن ازدواج کنن حتی تو سن کم منتها بعضی مشکلات دیگری هم هست بعضیا خوددرگیری دارن، بعضیا درگیر اعتیاد و مواد مخدر هستن، خودارضایی یکی از مهم ترین دلایل ازدواج نکردن پسر هاس چون علاوه بر آسیب جسمی اعتماد به نفس و وقت و انرژی رو هم میگیره، روابط نامشروع زیاد، بعضیا مشکلات خانوادگی دارن، بعضیا خرج خونه میدن پدر مادر خواهر برادر رو سیر میکنن حالا به هر دلیلی، فاصله گرفتن از خدا و نداشتن ایمان و مردن دل ، همه این ها می‌تونه ناامیدی ایجاد کنه و هیچی بدتر از ناامیدی نیست. در کل اینا مهم ترین دلایلشه که وجود داره به نظرم و کجا میزنه بیرون اونجایی که سال 1480 جمعیت ایران میشه 30 میلیون نفر 😅😅 حالا خودم و خیلی از پسرها بعضی از این مشکلات رو داریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میبینن کلی دختر وجود داره که ب راحتی تو دسترسن چرا خودشونو بندازن تو دردسر زن بگیرن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

پسری که بدون اینکه زیر بار مسعولیت و. مهریه و هزینه بره داره همه جوره عشق و حال میکنه دیگه نمیاد ازدواج کنه اگه دخترا به اینا پا نمیدادن قضیه فرق میکرد

همه راضی از کشف رازی... 

الان طوری شده هر جا بخوای بری خواستگاری اول نگاه میکنن به جیبت اگه داشتی باشی قبولت میکنن اگه نداشته باشی رد،دیگه اینکه طرف خوب و مومن و اهل نماز و صداقت و متعهد باشه براشون خیلی مهم نیست،فقط به فکر پولن،طرف ماشینش چیه،خونش چند متر و کجاست،شغلش چیه و کلا طوریه که ملاک ها ظاهری شده تا باطنی

Mathematics teacher