2777
2789

ی آقایی هستش ۱۰ ۱۱سال از بنده بزرگتره کارمند بانک هم هستن فامیله و خب آدم واقعا درستی هم هستن نه معتاده ن هیچی 

ماشین هم داره

ولی پدرم مخالفه

حالا چرا مخالفه؟کلا خوشش نمیاد ما شوهر کنیم و میگه بشین درستو بخون ب جایی رسیدی خودت برای خودت تصمیم بگیر!دستت رفت تو جیب خودت خانوم خودت و آقای خودت شدی بعد برو

چرا خودم میخوام برم؟از کتکا و فشار های روانی و اذیت شدن و محدودیت هاشون واقعاااااا خسته شدم و تروماهایی ک ایجاد کردن برام غیر قابل تحمله واسم 

تو موقعیتی هستم ک واقعا سنگ رو آب میکنه

زندگی با کسی ک ازش متنفری فوقالعاده سخته مخصوصا اگه پدرت یا مادرت باشه:)

میشه واقعا اونایی ک تجربشو دارید راه درست رو نشونم بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حوصله دادگاه رو داذی برودادگاه شکایت کن اونها از همه لحاظ بررسی مسکمن و حکم ازدثاج بهت میدن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگر حوصله دادگاه رو داذی برودادگاه شکایت کن اونها از همه لحاظ بررسی مسکمن و حکم ازدثاج بهت میدن

مشکل اینه پدر مادرم خوب بلدن جمع کنن قضیه رو

اونجا میگن اره ما خواستیم مستقل شه

دیگه نمیگن ما تو جوونی هزاربار کشتیمش و زنده کردیمش

از نظر اخلاقی نمیدونم که نظر بدم ولی شغلش شغل خوبیه

یکی دوماه پیشم ی مهندس صنایع غذایی اومده بود

اونو رد کردم

اونم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود

همینطوری دارن میپرن

آخر ترشی میندازن منو

این پدر با این نصیحتش دشمن تو نیست نمیدونم چطور دلت اومد اینطور بگی ولی بهترین پدرو داری ب حرفش گوش ...

این پدر از هزاران هزار دشمن بدتره:)))))

اینو از منی بشنو ک ۲۰و۲۱ سال زیر ی سقف باهاش زندگی کردم و شکنجه شدم

خودت چندسالتهاگه زیر ۲۵ سال هستی جا داری هنوز

بحث جاش نیست

نمیدونم کاش کینه ای ک نسبت ب پدر مادرم دارم از بین بره 

نمیتونم ببخشمشون 

متنفرم از جفتشون 

هرروز دیدنشون برام عذاب اوزه

این پدر از هزاران هزار دشمن بدتره:)))))اینو از منی بشنو ک ۲۰و۲۱ سال زیر ی سقف باهاش زندگی کردم و شکن ...

عزیزم من شرایطم هزار برابر از تو سخت تره سنم بیشتر ولی این پدر تو تورو دوست داره ب حرفش گوش بده اینو خواهرانه بت گفتم‌باز خودت مختاری هرکار کنی