2777
2789
عنوان

وقتی با طرفتون دعواتون میشه چند روز طول میکشه که باز پیام بده بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
دعوا سر چی یوده و کی مقصره؟همسرته؟

هنوز نه 

ببین بحث سر این بود که حرفی که میزنه رو تو عمل انجامش نمیده منم ناراحت شدم گفتم چرا برای حرف خودت ارزش قائل نیستی این رفتارت باعث ایجاد بی اعتمادی تو رابطه میشه یهو خیلی بی ربط گفت تو داری منو کنترل میکنی منم عصبی شدم گفتم اصلا دیگه هیچ چیزی از تو به من مربوط نیست به منم پیام نده دیگه اونم گفت اوکی 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

90درصد دعوا هامون آرهاون 10 درصدم من مقصر باشم من پیش قدم میشم

مقصر اونه من نمیتونم پیش قدم بشم پرو میشه 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
دعوامون نمیشه، اگر بحثی باشه چند دقیقه بعدش دوباره حرف میزنیم و پیام میدیم😅

والا برای منم بحث بود بحثو میکنه یه دعوا بزرگ یا جدایی هر دفعه

چند وقته باهمید؟ هر سری خودش پیش قدم میشه؟

۵ماهه 

اره شاید دو بار من رفته باشم 

ولی علت دعوا رفتار خودشه اگه من مقصر بودم حتما میرفتم

راستی سوال پرسیدی درمورد نهایی ها یازدهماره باید امتحان بدی

بله دیدم .. من خودم کانالشو دارم گفتم مشاوری اگ باش بگه ک قطعیه این قضیه یاچی ک بد دو س روز یازدهم کلا برا همه پشت کنکوریا برگشت .. مرسی بازم🌱

پس فعلا بهش پیام نده تا بعدا خودش پشیمون بشه.

نه نمیدم قبلا امتحان کردم بسیار بی جنبه س اصلا نمیشه پیش قدم بشی براش 

هنوز نه ببین بحث سر این بود که حرفی که میزنه رو تو عمل انجامش نمیده منم ناراحت شدم گفتم چرا برای حرف ...

راستش من با یکی بودم حرف و عملش فرق داشت خب بنظرم مرد و حرفش اخرش‌کات کردم راضیم هستم توام جدا بشی بهتره تازه طلبکارم هست اصلا پیگیرش نباش