2777
2789
عنوان

هدیه به شوهرم چی بدم؟؟

4241 بازدید | 25 پست

سلام بچه‌ها 

امشب هشتمین سالگرد ازدواجمونه میخوام شوهرمو غافلگیر کنم به نظرتون هدیه چی بگیرم براش؟ کلا تجربیاتتونو بگین که چطوری غافلگیرش کنم ممنون

هیچی ننه اش و خانوادش رو واسه شام دعوت کن 

کلی ذوق میکنه کمی هم قربون صدقه شون برو دیگه شب به یاد ملندنی میشه

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگید چند روز دیگه تولدشه 

ادکلن داره

ساعت نمیندازه 

کفش حتما خودش میگه باید باشم 

پیرهن و شلوار تازه خریده 

چی بدممممممم؟😥😥

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
رب سکه ...ادکلن...ساعت..لباس ... عکس یادگاریتون و چاپ کن...یه عکسی که ازش خاطره داری...مثلا عکس اولی ...

منم عکس تکی دومادی شو قاب کردم خیلی ذوق زده و متعجب شد 

ما اتاق نداریم وگرنه عکس خودمم بزرگ میکردم کنارش

خدا جونم خودت درستش کن

من براي شوهرم عبنك افتابي خريدم بعدا با هم رفتيم مدلش رو عوض كرديم. الان هم كه سرده گرمكن چيز خوبيه. يا مثلا سويشرتي كاپشني پليوري چيزي. 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

من چیزهایی که مطمئنم خودش نمیره واسه خودش بخره ولی دوست داره رو خریدم و واکنش فوق العاده بوده . مثلا گوشی ، تبلت ، کتونی نایکی، پی اس فور، سه تار، عینک دودی 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
منم عکس تکی دومادی شو قاب کردم خیلی ذوق زده و متعجب شد  ما اتاق نداریم وگرنه عکس خودمم بزرگ می ...

اره اينم واسه سالگرد ازدواج ايده ي خوبيه

ميتوني يه قاب عكس نقره بخري از اين سايزهاي رو ميزي بعد عكس دو نفره تون هم چاپ كني بزاري توش. با يه باكس گل .😍🌺

من چیزهایی که مطمئنم خودش نمیره واسه خودش بخره ولی دوست داره رو خریدم و واکنش فوق العاده بوده . مثلا ...

گوشی... تبلت... سه تار؟! بعد پی اس فور؟!!!! مگه داریم زنی که برای شوهرش پی اس فور بخره؟!! چه خانوم خوبی

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

کیف پول یا کمربند چرم 

من برای شوهرم آکواریوم و ماهی خریدم خیلی ذوق کرد الان میگه ماهی ها بچه های منن😂

یکبار براش دستگاه دی وی دی خریدم

برای تولدشم گوشی خریدم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"