2777
2789
عنوان

برادرشوهر حقوقمو تو جمع پرسید

1636 بازدید | 90 پست

من معلمم حقوقم کمه و اصلا دوست ندارم به کسی بگم و از ‌کسی بپرسم چقدره

خونه مادرشوهرم بودم تو جمع پرسید منم گفتم کمه بعد گفت چند دوباره پیچوندم گفتم همکارم با دکترا و ۳۰ سال سابقه ۲۰ تومن میگیره من که ۸ سال سابقه دارم و ارشد خیلی کمتر. دوباره پرسید منم حقوقم ۱۳۵۰۰ هست ولی به دروغ گفتم ۱۵ الی ۱۶ واسه اینکه ضایع نشم.

باور نمی‌کرد میگف چقد کم جدی همینه

بعد شوهر خواهر شوهرم گفت الکی میگه نصفشو گفته

یعنی میخواستم بزنم تو سر دوتاشون 

وا خب به اون چه 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بدم میاد از این آدماااا

بیشترین فضولی رو هم سر حقوق معلم ها دارن

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.