2777
2789
عنوان

قرص هورمونی فیناید

581 بازدید | 7 پست

دوستان وقتتون بخیر

با توجه به مطالعات اینترنتیم متوجه شدم کسی با مصرف این دارو باردار بشه اگه پسر باشه در دستگاه تناسلیش مشکل پیش میاد

آیا سی دیده یا شنیده یا تجربه داشته که با این قرص باردار به و دختر باشه و مشکلی پیش نیاد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیناستراید عوارض جنسی زیادی داره ولی فک نکنم واسه بچه تون مشکلی پیش بیاد

در حال حاضر باردار نیستم اما پریود این ماهم خیلی مختصر و کم بود که مشکوک شدم و اینکه ضمنا شیر میدم دخترم 20ماهشه

استفاده در زنان

استفاده از فیناستراید در درمان ریزش مو در خانمها هنوز به اثبات نرسیده‌است. مخصوصاً این دارو در زنانی که در سن حاملگی بوده و یا حامله هستند مورد استفاده قرار نمی‌گیرد زیرا در تعیین جنسیت جنین دخالت نموده و باعث ایجاد ناهنجاری در ارگان شناسی جنین می‌گردد فیناستراید از طریق مهار تبدیل تستوسترون به دی هیدرو تستوسترون ممکن است باعث ایجاد اختلال در دستگاه تناسلی خارجی جنین پسر گردد. فیناستراید در خانم‌های باردار یا زنانی که قصد باردار شدن دارند کنترااندیکاسیون مطلق دارد. بنابراین تجویز و مصرف این دارو و حتی تماس پوستی با قرص یا خرده‌های آن در حین بارداری، توسط شرکت‌های سازنده ممنوع اعلام شده‌است. همچنین از آن جایی که فیناستراید در مایع منی ترشح می‌شود، بهتر است در صورت بارداری همسر یا قصد یا احتمال بارداری وی، از کاندوم استفاده شود.