2777
2789
عنوان

وابستگی نوزادم

124 بازدید | 13 پست

پسرم سه ماهشه و خیلی بهم وابسته اس بغلی هم شده همش میخواد بغلش کنم و راه برم از کمر افتادم مچ های دستام خیلی درد میکنه حتی وقتی که خوابه باید کنارش باش اگه برم حس میکنه و فوری بیدار میشه به کارام نمیتونم برسم بزارم یک دقیقه گریه کنه فوری غش میره کی میدونه این روال تا کی ادامه داره بچم ازون شیطوناس تو شکمم خیلی اذیتم میکرد و تکون میخورد

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

بچهای من ک خیلی وابسته بودن

مخصوصا پسرم تا دوسال نیم شب و روز خاب بود کنارش بودم

گاه شبها تا صبح فقط رو پام میخابید یا تو بغلم

تا بلند میشدم جیغ و گریه بود.

ولی دخترم تا یسال و خورده ایی.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچهای من ک خیلی وابسته بودنمخصوصا پسرم تا دوسال نیم شب و روز خاب بود کنارش بودمگاه شبها تا صبح فقط ر ...

پسر منم فقط رو پام خواب میره و تو بغلم حتما باید سینه تو دهنش باشه 

ببخشید بچه هاتون الان روحیشون چجوریه مثلا حساس نیستن 

پسر منم فقط رو پام خواب میره و تو بغلم حتما باید سینه تو دهنش باشه ببخشید بچه هاتون الان روحیشون چجو ...

خب پسرت هنوز خیلی کوچولو هست.

پسرای منم همین بودند.

یه کم تحمل کن بزرگتر بشه بهتر میشه.

بزرگتر که شد بعضی وقتا بزار پیش کسی چند ساعت بمونه وابستگی کمتر بشه.

خب پسرت هنوز خیلی کوچولو هست.پسرای منم همین بودند.یه کم تحمل کن بزرگتر بشه بهتر میشه.بزرگتر که شد بع ...

خیلی ممنون ولی کاش سوالمو جواب بدین درباره روحیه الانشون

خب پسرت هنوز خیلی کوچولو هست.پسرای منم همین بودند.یه کم تحمل کن بزرگتر بشه بهتر میشه.بزرگتر که شد بع ...

میخام بدونم من که خیلی محبت میکنم به بچم دراینده خیلی لوس نمیشه چون همه میگن پسر باید به دل عزیز باشه و من اصلا دلم نمیاد بهش محبت نکنم 

میخام بدونم من که خیلی محبت میکنم به بچم دراینده خیلی لوس نمیشه چون همه میگن پسر باید به دل عزیز باش ...

نه عزیز بهش محبت کن .خصوصن الان که نوزاد هست.

بزرگتر که شد اگه رفتار اشتباهی انجام داد نازش رو نکش  و بهش تذکر بده.

سعی کن  با بچه دوست باشی.اگه کار اشتباهی میکنه باهاش صحبت کنی ..رابطه که بر پایه محبت باشه بچه بخاطر دوست داشتن مادر و عشقش   قید همه رو میزنه.

پسر منم فقط رو پام خواب میره و تو بغلم حتما باید سینه تو دهنش باشه ببخشید بچه هاتون الان روحیشون چجو ...

پسرم چرا .

خیلی با احساس و محتاطه.و درعین حال خیلی گریه ایی بود و احساساتی شدید

البته از وقتی مدرسه رفت رفتارش یکم متعادل تر شد کم کم.

چون تو محیطی بود ک همسن سالاشو می دید که چقدر سفت و سختن!

ولی دخترم نه!انگاری ک روحیش سخت تره.یعنی در کل عادی تره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پسرم چرا .خیلی با احساس و محتاطه.و درعین حال خیلی گریه ایی بود و احساساتی شدیدالبته از وقتی مدرسه رف ...

اره چون من فقط یدونه بچه میخام واسه همین دوس دارم لوسش کنم نه ازین لوساس نُنُر وبی تربیت ولی همش میترسم برعکس جواب بده خصوصا از الان که اینقدر وابسته اس میترسم یه بچه مامانی بی عرضه بشه ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم🙏🌹

نه عزیز بهش محبت کن .خصوصن الان که نوزاد هست.بزرگتر که شد اگه رفتار اشتباهی انجام داد نازش رو نکش و ...

ولی همش میترسم این رفتارام برعکس جواب بده و یه بچه لوس و بی عرضه بشه که بیش از حد وابسته اس مرسی عزیز از وقتی که برام گذاشتی🙏🌹

ولی همش میترسم این رفتارام برعکس جواب بده و یه بچه لوس و بی عرضه بشه که بیش از حد وابسته اس مرسی عزی ...

خواهش میکنم عزیزم.

فقط یه نکته..

محبتت رو از بچه ت دریغ نکن.فردا مهر طلب و عقده ای نشه.

توقع های بی جا رو جواب نده.

الانم که باید کلن در اختیارش باشی خیلی کوچولوه من دختر دو ماهه دارم.بچه دو یا سه ماه توجه و محبت مادر رو میخواد