پسرم سه ماهشه و خیلی بهم وابسته اس بغلی هم شده همش میخواد بغلش کنم و راه برم از کمر افتادم مچ های دستام خیلی درد میکنه حتی وقتی که خوابه باید کنارش باش اگه برم حس میکنه و فوری بیدار میشه به کارام نمیتونم برسم بزارم یک دقیقه گریه کنه فوری غش میره کی میدونه این روال تا کی ادامه داره بچم ازون شیطوناس تو شکمم خیلی اذیتم میکرد و تکون میخورد
مخصوصا پسرم تا دوسال نیم شب و روز خاب بود کنارش بودم
گاه شبها تا صبح فقط رو پام میخابید یا تو بغلم
تا بلند میشدم جیغ و گریه بود.
ولی دخترم تا یسال و خورده ایی.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر منم فقط رو پام خواب میره و تو بغلم حتما باید سینه تو دهنش باشه ببخشید بچه هاتون الان روحیشون چجو ...
پسرم چرا .
خیلی با احساس و محتاطه.و درعین حال خیلی گریه ایی بود و احساساتی شدید
البته از وقتی مدرسه رفت رفتارش یکم متعادل تر شد کم کم.
چون تو محیطی بود ک همسن سالاشو می دید که چقدر سفت و سختن!
ولی دخترم نه!انگاری ک روحیش سخت تره.یعنی در کل عادی تره
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پسرم چرا .خیلی با احساس و محتاطه.و درعین حال خیلی گریه ایی بود و احساساتی شدیدالبته از وقتی مدرسه رف ...
اره چون من فقط یدونه بچه میخام واسه همین دوس دارم لوسش کنم نه ازین لوساس نُنُر وبی تربیت ولی همش میترسم برعکس جواب بده خصوصا از الان که اینقدر وابسته اس میترسم یه بچه مامانی بی عرضه بشه ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم🙏🌹