2777
2789

من نائب چله و حاجتهای چندین نفر هستم تو این ماه مبارک 

شب قدر برای همشون دعا کردم و چله هاشون رو انجام دادم همونجا پای جانماز خوایم برده بود

دیگه وقت دعا کردن برای خودم و خانوادم نداشتم

انشاالله امشب خدا کمکم کنه دعاهام در حق دیگران  مستجاب بشه

هرکی تاپیک رو دید به نیت  من یک صلوات هدیه کنه به آقا مولا علی علیه السلام 

لایک کنید به شرط لیاقت دعاگوتون باشم امشب

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

عزیزم امشب دعات میکنم تو هم لطفا برامون دعا به اسم اینکه فریبا و سعید عمر طولانی داشته باشن و الناز موفق و آروم بشه

دعای خیر برامون کن ❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عزیزم امشب دعات میکنم تو هم لطفا برامون دعا به اسم اینکه فریبا و سعید عمر طولانی داشته باشن و الناز ...

چشم عزیزم 

حتما یادم میمونه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم حتما یادم میمونه

خدا خیرت بده فقط من ببخشید به چه اسمی دعاتون کنم؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

التماس دعا 🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدا خیرت بده فقط من ببخشید به چه اسمی دعاتون کنم؟

ممنون عزیزم 

آسیه و بچهاش

گلم برای دخترم کیانا دعا کن تو کنکور موفق بشه و رتبه خوب بیاره و رشته مورد علاقش قبول بشه واسه سلامت ...

چشم عزیزم التماس دعا

ممنون عزیزم آسیه و بچهاش

چشم حتما 

مارو یادت نره گلی❤️❤️

التماس دعا 🌸

چشم زهرا جان

التماس دعا 

چشم حتما مارو یادت نره گلی❤️❤️

چشم خواهرم

چشم خواهرم

❤️❤️