2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 65 پست
خو دخترشه☹️

بله ولی نمیشد جدا بده؟

جلوی چشم ما نباشه؟

اون قصدش بی احترامی به ماست که جلوی داماداش نشون بده دخترام خیلی ارزشمند و عروسها بی ارزش هستن

نوه ها هم بزرگ شدن و حس بدی از این موضوع میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پا پول درامد خودت هرچقد برای پدرت خرج کنی برای مادرت خرج کنی نوش جونشون اگ ب پدر شوهر و مادر شوه ...

عزیزم خانومی که خونه دار هست از خودش پولی نداره اما این به این معنی نیست که سهمی توی اون زندگی نداره، حرفت اصلا قشنگ نیست

والا مادر  من سه برابر عروسا عیدی می ده بهم و برا بچه ها و شوهرم لباس و علاوه بر اون برنج و روغن و مرغ و شیرینی. منو با اونا یکی نمی کنه. اونا هم متوجه می شن ولی چرا نار احت بشن. وضع مالیمونم بالاتر نباشه یکی هست. اطرافمم اینجورین

خب رسمه معمولا به دخترشون عیدی میدن

خب بده کسی کاری نداره اما نه جلوی ما و بچه هامون

من مهمونی بدم و جلوی پدر و مادرشوهر اشکنه بذارم و جلوی پدر و مادر خودم کباب زشت نیست؟

میتونم جدا دعوت کنم و جلوی هرکی هرچی بذارم که ارزشش رو داره

شما مگه پدرشوهر مادرشوهر و مثه مامان بابای خودتون میدونید که اینطور توقع دارید؟اگر رابطه تون خیلی خو ...

نه مثل پدر و مادر خودمون که هیچ... یه تار موی اونا هم نمیشن اما آشکارا و جلوی چشم خودشون و بچه هاشون فرق نمیذاریم

خب بده کسی کاری نداره اما نه جلوی ما و بچه هامونمن مهمونی بدم و جلوی پدر و مادرشوهر اشکنه بذارم و جل ...

نمیدونم والا خیلی ربطی به ارزش نداره.ـ.

یه رسمه والا ندیده بودم کسی ربطش بده به بی ارزشی 

باید به نوه هاشونم عیدی میدادن حالا ندادن و نمیدونم چرا ولی خب...

بله چه خبرته جای من بودی چه میکردی کل فامیلو ۱۰تومنی میداد مادرشوهرم به من و بچه هامم همونقدر میداد ...

اتفاقا چه خوبه که مادر شوهرت توی عیدی دادن فرق نذاشته و به همه یکی داده.

شما و مادرشوهرت با اون پول نه پولدار میشی نه فقیر... عیدی دادن و گرفتن شیرینی داره فقط... که اونم با فرق گذاشتن بیشتر زهره تا شیرینی

کاش اصلا به ما عیدی نمیداد تا بخواد اینطوری بده

الان خواهرخودمم همینطور 

خب اونطرف به خواهرشوهراش عیدی دادن به خواهر من ندادن 

به بچه شون هم صد تومن دادن

مامانم هم برا خواهرم و بچش حدود چهار تومن عیدی داد

یعنی میخوام بگم اصلا اینجا کسی نمیگه بی ارزش شدی یا ن 

چون هر کی برا دختر خودش می‌ده😑

والا مادر من سه برابر عروسا عیدی می ده بهم و برا بچه ها و شوهرم لباس و علاوه بر اون برنج و روغن و م ...

یعنی دعوتتون میکنه و به شما و بچه هات لباس و برنج و پول و... میده و اونا رو دست خالی راهی میکنه؟

اگه جلوی اونا باشه بی احترامی به اوناست

اما اگه جدا میده که اصلا مهم نیست