2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 65 پست

اونایی که میخوان بگن عروس که دختر نمیشه بله همینطور که عروس دختر نمیشه مادرشوهر و پدر شوهر هم یه تار موی پدر و مادر خود عروس نمیشه

اما درسته من مثلا روز پدر یا روز مادر همه رو دعوت کنم خونه م و با پول خودم برای پدر و مادر خودم طلا جواهر بخرم و برای پدر و مادرشوهر جوراب و لباس زیر و بگم شما که پدر و مادر من نمیشید

بحث اینجا سر احترام و ارزش دادن هست نه مبلغ عیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث رو دو برابر گرفتنی دختر جاریت و تو ناراحت میشین که چرا به دختراش نصفش رسیده؟؟؟ 

اصلا چطوره همه چی رو از الان به نام شماها کنه دختراشم طرد کنه

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

خب دختراش باید بیشتر بده

ضرورتی نداره به عروساش عیدی بده

دستش هم درد نکنه اون بچه ی 8 ساله 

حتما  حرف مادرش و تکرار کرده 

وگرنه بچه حواسش به این چیزا نیست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اونایی که میخوان بگن عروس که دختر نمیشه بله همینطور که عروس دختر نمیشه مادرشوهر و پدر شوهر هم یه تار ...

زیاده خواه هستی 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اونایی که میخوان بگن عروس که دختر نمیشه بله همینطور که عروس دختر نمیشه مادرشوهر و پدر شوهر هم یه تار ...

شما مختاری با پول خودت هرکاری دوست داری بکنی . همسرت در قبال والدینش وظیفه داره 

بله دقیقا بحث ارزشه و عروس هیچوقت به با ارزشی و عزیزی دختر نیس.من خودم شخصا قبول نمیکنم بابام به من و دختر غریبه یه اندازه عیدی بده.در مورد کادوی روز پدر و مادر هم از عروس انتظاری ندارم،در مورد پدر مادر خودش هرجور دوس داره باشه.در مورد پدر مادر من داداشم موظفه.

به نظر منم کارش زشته حداقل یه جوری بده که بقیه نبینن ک دل عروس ها نشکنه....کسی توقع نداره عروس و دختر رو به یه چشم ببینن ولی از بزرگترها توقع عقل و خرد میره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است