2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من متاهل ۳۳ ساله هستم عزیزم مجردی خونه بابام خیلی سخت گذشت ازدواج هم تا ده سال خیلی اذیت شدم تازه یک ...

چون اون موقع درک تجربه و شناخت لازم رو نداریم تا اینا رو بفهمیم ما میمونیم و یه روان مریض یه حال بد بهترین سن و لحظاتی که از دست دادیم شناخت آدما تاوان سنگینی داره امیدوارم از الان به بعد لحظه لحظه ات پر از خوشی باشه

مقداریش دست خودتونه

تو سایتای همسر یابی مجاز ثبت نام کتین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

متأسفم برای طرز فکرتون من دختر 35ساله میشناسم مستقل خوشگل و... مجرد حالا هی بشینین بگین مجرد و فلان ...

چرا متاسفین ؟مجردا حق ندارن از تنهایی هاشون بگن ؟از نیاز هاشون بگن ؟چرا برای گفتن از حقوق طبیعیمون باید اظهار تاسف بشنویم ؟

متأسفم برای طرز فکرتون من دختر 35ساله میشناسم مستقل خوشگل و... مجرد حالا هی بشینین بگین مجرد و فلان ...

والا بیشتر تو نی نی سایت میبینیم همه کشته مرده شوهر کردنن تو واقعیت همه دخترا بالای سی و مجرد و عین خیالشونم نیست یا خودشون نمیخوان بهترین زندگی رو هم دارن 

منم مامانم خیلی اعتماد بنفسم رو گرفته ،همیشه بهم میگن بخاطر اضافه وزنت هیچکس نمیاد سراغت و کلا از او ...

ببین اضافه وزر رو میخوای با تنبلی ردیفش کنی

باید بری سراغ رژیم فستینگ بعدش رژیم کتوژنیک فستینگ که معذوف هست کتوفستینگ باورت نمیشه شاید تو سه یا چهار ماه چهل کیلو هم لاغر بشی 

قربونت عزیزم ، راستش به جز حرفای مادرم حرفای بقیه برام بی تاثیره ،البته که باهمه رابطه ی خوبی دارم ج ...

منم بالای ۳۰ ازدواج کردم و شرایطتت رو درک میکنم 

اما این باعث نشه به هر ننه قمری بله بدی. دنبال پارتنر و چرت و پرت هم نباس تلف کردن عمره .

اگه خواستی آشنا بشی فقط به قصد ازدواج باشه از اول بهش بگو 

خوشبخت باشید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چرا متاسفین ؟مجردا حق ندارن از تنهایی هاشون بگن ؟از نیاز هاشون بگن ؟چرا برای گفتن از حقوق طبیعیمون ب ...

واقعا فکر میکنی شوهر نیازتو برطرف  میکنه و تنهاییتو پر میکنه؟ شاااید از هر هزارتا یکیش ، تاپیکای اینجا رو نمیخونی؟ زندگیای مردم رو نمیبینی

والا بیشتر تو نی نی سایت میبینیم همه کشته مرده شوهر کردنن تو واقعیت همه دخترا بالای سی و مجرد و عین ...

هر کسی روش زندگی و علایق خودش رو داره عزیزم نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید 

چون نامزد ۳۵سالم نرفت دخترای همسن خودش بگیرههخیلیارو دیدم ک زیر ۲۰م جدا شدن

به شما روز اول سنشو دروغ گفته بود؟

یادمه بچه بودم کفش که میخریدم اگه پامو میزد، بابام بهم میگفت مگه وقتی کفشو خریدی پاتو با خودت نبرده بودی  

خب شمام مگه شناسنامشو ندیده بودی؟

منم مامانم خیلی اعتماد بنفسم رو گرفته ،همیشه بهم میگن بخاطر اضافه وزنت هیچکس نمیاد سراغت و کلا از او ...

وزن رو با ورزش کم کم بیار پایین. جوگیر نشی رژیم هدی یهویی وو ۲۰ کیلو در ماه برندار که بیماری هم به مشکلاتت اضافه میشه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
واقعا فکر میکنی شوهر نیازتو برطرف میکنه و تنهاییتو پر میکنه؟ شاااید از هر هزارتا یکیش ، تاپیکای این ...

من دورو برم ازدواج های موفق زیاد دیدم ،و به نظرم عر کسی بر طبق خواسته ها و شرایط زندگیش میتونه فرد مناسب خودش رو انتخاب کنه 

قربونت عزیزم ، راستش به جز حرفای مادرم حرفای بقیه برام بی تاثیره ،البته که باهمه رابطه ی خوبی دارم ج ...

والا من شاغلم تحصیلات عالیه دارم

خواستگار هم دارم ولی خب استانداردهای منو نداره.

بخانوادمم تاحالا نگفتم خواستگار داشتم و اونا فکرمیکنن تاالان کسی منو نخواسته.

خانوادم بشدت ازارم میدن باحرفهاشون.

مثلا به بچه کوچیک مهربونی کنم بهم میگن بچت رو باید میبردی الان مهدکودک.

با پول خودم خواستم طلابگیرم،به برهدرم گفتم بیا باهام گفت شوهرت باید میومد.

بحثم میشه تو خونه میگن ترشیدی.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.