2777
2789
عنوان

پسرم بدون گوشی غذا نمیخوره

215 بازدید | 22 پست

چندروزه گوشی وگرفتم ازش نمیدم اصلا تواین ۴روز فکرنمیکنم بیشتر از۵.۶قاشق خورده باشه ۳سالشه چیکارکنم خیای بدغذاس اگه گوشی دستش باشه میدم دهنش میخورن ولی برای چشاش بده چیکارکنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت سه سالشه من ۲۱....

برم خودمو دار بزنم 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

هله هوله و خوراکیای بدرد نخور و ازش دور کن 

رو حرفتم باش 

خودش خوب میشه

بچه ها تو جمع با بچه های دیگه هم بهتر میخورن اگه بتونی شرایطش رو فراهم کنی 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
هله هوله و خوراکیای بدرد نخور و ازش دور کن رو حرفتم باش خودش خوب میشهبچه ها تو جمع با بچه های دیگه ه ...

بعضی وقتا طلب سیب زمینی میکنه سرخ شده اونم میگم بده خیلی براش

متوجه نشدم

منم مثل پسرت تو هر حالتی گوشی دستمه...

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩