2777
2789
عنوان

چجوری به بچه یاد بدیم نذاره بقیه بوسش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 72 پست
دستشو بوس کنن پاشو بوس کنن هزاران مدل ابراز علاقه هستحتی خود دکترا میگن بچه رو از صورت بوس نکنین حال ...

میگن نوزاد رو بوس نکنید چون خیلی حساسن اونم از یه سنی به بعد اوکیه حالا شما دوست داری برو اون ور بوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا

بچه س دیگ😐😐 چقد بیخودی حساسی 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

آقا عادی بوس کنن مشکل ندارملِه میکنن بچه رو 😐 سرخ میشه صورتشخب دلم میسوزه میگم بچه گناه دارهیه بار ...

بارداری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آخه پدرشوهرم هی شورتشم میکشه عقب میگه عه باسنش تمیزه 😐 میدونم از عزیزی و دوست داشتنه ولی خب زشته دی ...

خب همون اول بگو خونوادشوهرت کلا مشکل دارن این چ رفتار زشت وناپسندیده ست من اولش مخالفت بودم ولی بااین کامنتت حرصم گرفت چ پدرشوهر بی ادب بی فرهنگی

تو مهد بهشون یاد میدن. مادرشوهرم دخترمو بوس و بغل کرد.دخترم محکم بهش گفت باید اجازه می گرفتی.

خب الان افتخار میکنی؟مادر بزرگشه زشته این حرف شما تربیتتون درست نبوده عوضش بهش یاد میدادین غریبه ها بوس نکنن 

نظرات چه متفاوته منم زیاد حساس نیستم جاریم خیلییییی حساسه

ولی با بعضی ابراز محبتای خشن مشکل دارم

مثلا خیلی بد فشارش میدن شوهرمم یه وقتایی ازین کارا میکنه 

خب بچه فکر میکنه کار خوبیه

الان من حاملم زایمان کنم پسرم میخواد همونجور محکم خواهرشو فشار بده و اینا خب نوزاد گناه داره

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

این روش بچه رو وسواسی میکنه و اصلا مناسبش نیست بعدا همین مادر از وسواس بچش عاجز میشه

مواقم با شما من .الان همه مردم تمیزن بیماری که ندارن ادم بیماری خاصی داشته باشه مثل سرماخوردگی اینا یا بیماری پوستی خودش عقلش قد میده بچه نبوسه این که خانواده نزدیکت بخواد بوست کنه با حریم شخصی فرق داره 

من بچه بودم کسی بوسم میکرد با یه حالت که چه کار چندشی بود کردی نگاهش میکردم بعدش جای بوس رو با دستم ...

منم بدم میومد لپمو بکشن میگفتم بهشون

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

گاز میگیرن بعد شما هیچی نمیگید بهشون؟!

میدونستید دهان یکی از کثیفترین قسمت های بدنه و بیشتر از چهارصد نوع میکروب توی دهان ادم ها زندگی میکنه؟!

بعد پوست بچه به این حساسی رو میذاری تف مالی کنن؟!

حالا جنبه روانی قضیه بماند!!