2777
2789
عنوان

چجوری به بچه یاد بدیم نذاره بقیه بوسش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 72 پست

اون محافظت ازحریم قضیش فرق میکنه بابوس وبغل پدربزرگ وعمو چرااینارو بهم ربط میدی تورو خداشورش درنیارین دیگه پدربزرگ وعمو ودایی وخاله بچه روبوس نکنن گازنگیرن بازی ندن پس این بچه چجوری ارتباط بگیره با خونوادت 

بابا اون بچه اینجوری تا اخر عمر از لمس بیزار میشه

نه چرا باید بیزار بشه ؟ فقط نمیزاره بوسش کنن 

اخه الان کی دیگه بچه رو بوس میکنه؟وقتی بزرگتر عقلش نمیکشه باید اینطوری کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه من اینه که هرچی حساس باشی بدتره . هم از نظر این که بچه های مامانای حساس که خیلی میخوان بچه رو دور از میکروب نگه دارن بیشتر مریض میشن هم از نظر این که مردم ببینن حساسی بیشتر اون کارو انجام میدن . بچه هم تا یه سنی برای همه جذابیت داره هی که بزرگ میشه اینجور ابراز احساسات ها خود به خود کم میشه. ما اسون گرفتیم اسون گذشت الان هم بچه هامون بزرگن نهایتا کسی روبوسی میکنه باهاشون . اون مساله امنیت و حریم و این حرفا هم برای بچه انقدری زوده . نزدیکای سن مدرسه حدود چهار سال منطقی حرف میزنی یادش میدی . و این که جاهای خصوصی و تعرض ماجراش جداست با بوسیدنای اعضای خانواده . برای بچه نباید تین دوتا رو قاطی کنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یاخدا دستمالی چیه😐بچس دوستش دارن این افکارو چطور به ذهنتون میاد واقعا😐

آقا عادی بوس کنن مشکل ندارم

لِه میکنن بچه رو 😐 سرخ میشه صورتش

خب دلم میسوزه میگم بچه گناه داره

یه بار به برادرشوهرم گفتم اینجور بوسش میکنی باید دیه بدی ها

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

نه چرا باید بیزار بشه ؟ فقط نمیزاره بوسش کنن اخه الان کی دیگه بچه رو بوس میکنه؟وقتی بزرگتر عقلش نمیک ...

واقعا عجیبید ادم خواهر زاده/برادرزاده اش رو بوس نکن؟

چرا باید بیزار بشه؟چون دارن بچه رو میترسونن بچه تو این سن با این فکر بزرگ بشه هزار تا وسواس و ترس میاد سراغش

اون محافظت ازحریم قضیش فرق میکنه بابوس وبغل پدربزرگ وعمو چرااینارو بهم ربط میدی تورو خداشورش درنیاری ...

کاری با حریم شخصی ندارم ولی بچه‌ی فامیل مارو یکی بوس کرده بود و همون باعث شد همون ناحیه یک ماه خارش و التهاب داشته باشه

آقا عادی بوس کنن مشکل ندارملِه میکنن بچه رو 😐 سرخ میشه صورتشخب دلم میسوزه میگم بچه گناه دارهیه بار ...

از دوست داشتنه چیزی نمیشه 

والا دختر خالمو ۴ ساله همچین می بوسم از دوست داشتنمه 

یه دختر خوب😂😍
آقا عادی بوس کنن مشکل ندارملِه میکنن بچه رو 😐 سرخ میشه صورتشخب دلم میسوزه میگم بچه گناه دارهیه بار ...

عزیزم خودتو تلخ نکن 

اگه الان دوسش دارن به خاطر رفتار شماس چند صباح دیگه یه خرده تلخی کنی بچت از چشم می افته خود دانی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واقعا عجیبید ادم خواهر زاده/برادرزاده اش رو بوس نکن؟چرا باید بیزار بشه؟چون دارن بچه رو میترسونن بچه ...

دستشو بوس کنن پاشو بوس کنن هزاران مدل ابراز علاقه هست

حتی خود دکترا میگن بچه رو از صورت بوس نکنین حالا شما از کی دفاع میکنی اخه

گلم شما یواش یواش باید لمس بد وخوب و یا جاهای خصوصی بدنش رو یادش بدیحالا اینکه کمی گونه اش رو محکم ...

آخه پدرشوهرم هی شورتشم میکشه عقب میگه عه باسنش تمیزه 😐 میدونم از عزیزی و دوست داشتنه ولی خب زشته 

دیگه داره بزرگ میشه اخه

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

۱ به صورت پماد بچه بزن کسی نمیتونه بهش لب بزنه 

۲ بعداز بوس گاز هم صورتش رو بشور پماد بزن 

۳ به پسرت بگو نزار کسی بوست کنه صورتت زشت میشه پوستت مریض میشه و...

مادرا راحت بچه ها رو گول میزنند

۱ به صورت پماد بچه بزن کسی نمیتونه بهش لب بزنه ۲ بعداز بوس گاز هم صورتش رو بشور پماد بزن ۳ به پسرت ب ...

این روش بچه رو وسواسی میکنه و اصلا مناسبش نیست بعدا همین مادر از وسواس بچش عاجز میشه

یه دختر خوب😂😍