2777
2789

سلام دوستان من تو دوران عقد هستم .به خاطر یه ماشین که داشتیم البته خیلی هم ماشین گرون قیمتی هم نبود یارانمون رو قطع کردن.چند وقت پیش اتفاقی متوجه شدم که پلاک ماشینمون عوض شده دلیلش رو از همسرم پرسیدم گفت بدون اینکه با من صحبت کنه حتی بدون اینکه به من بگه ماشبن رو زده به اسم مادرش که یارانمون برگرده.از وقتی این مسئله رو متوجه شدم به شدت حالم بده قلبم شکسته دیگه بهش اعتماد ندارم منی که این همه بهش اعتماد داشتم دیگه به آینده ام بهش اعتمادی ندارم از کجا معلوم فردا یه چیز دیگه ازم پنهان نکنه اصلا از کجا معلوم همین الانشم خیلی چیزا رو ازم پنهان نکرده باشه.و اینم بگم مطمئن شدم که بهم اعتماد نداره وگرنه حداقل میتونست تعارف بزنه که ماشینش به اسم من بزنه به خدا قسم اگر زمانی به مشکل بخوریم من حتی مهریه خودمم ازش نمیگیرم چون به مال دنیا احتیاجی ندارم.باهاش قهرم ولی چند روز مریضه کسی پیشش نیست میخوام  برم براش غذا حاضر کنم.چون میدونم چقدر سخته تو مریضی تنها باشی نمیخوام بی معرفتی از طرف من باشه.به نظر شما تو این شرایط بهترین کار چیه؟

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا برمیگشت پدر خودش همه اموال به اسم همسرش زده.من به تعارفم راضی بودم

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

هیچ کس محض ۳۰۰-۶۰۰تومن پول مال خودشو از دست خودش درنمیاره

بخصوص اگر قیمت ماشین درحدی بوده باشه که یارانتون رو قطع کنن.‌‌..

مسئله فقط بی اعتمادیه که به خودت داره

من بودم انتظار نداشتم ماشینشو ب اسمم بزنه ولی قطعا از کارش ناراحت میشدم

ولی اگر مشکلی با این بی اعتمادیش نداری و داری زندگیتو ادامه میدی پس برو بهش برس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دلیل کارشو بپرس ازش

انقدر دلم شکسته اصلا دوست ندارم باهاش حرف بزنم 

هیچ کس محض ۳۰۰-۶۰۰تومن پول مال خودشو از دست خودش درنمیارهبخصوص اگر قیمت ماشین درحدی بوده باشه که یار ...

منم انتظار نداشتم ولی انتظار داشتم بهم بگه که میخواد همچین کاری کنه.خودش همیشه میگه مال من و تو نداره ولی الان بهم ثابت شد مال اون برای خودشه مال منم برای خودم.خیلی مشکل دارم ولی به نظر شما چیکار کنم

با یه ماشین یارانه‌ کسی قطع نمیکنن شوهرت چیز دیگه ای به نامشه ک نگفته بهت

احتمالش هست دیگه بهش اعتماد ندارم 

منم انتظار نداشتم ولی انتظار داشتم بهم بگه که میخواد همچین کاری کنه.خودش همیشه میگه مال من و تو ندار ...

اگر مشکلاتت زیاده تنها راه حلت یه مشاور خوبه

برو ببین اگر مشکلاتتون درحدی هست ک باهم سازگاری نخواهید داشت،جدا شید

ولی اگر قابل حله،حل میکنید و ادامه میدید

اگر مشکلات درحد جدایی باشه جدا شدن تو عقد بهتر از جدا شدن با یه بچه اش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اگه رابطه کامل نداشتی همین الان جدا شدو

نه خداروشکر ولی  نمیخوام زود تصمیم بگیرم.میخپام همه مسیرارو برم بعد بهش فکر کنم.خودشم میدونه اگه درست نشه طلاق برام راحته.

چرا برمیگشت پدر خودش همه اموال به اسم همسرش زده.من به تعارفم راضی بودم

چه مدت همو میشناسید؟چقدر تو سختیا با هم برخورد داشتید؟ اگه زیر پنج ساله انتظارت بیجاست

درکت میکنم ولی واقعیت اینه سریع نمیشه به آدما اعتماد کرد 

شما مهریه هم داری عزیز

مردای ایرانی سریع تو این مسائل خونه یکی نمیشن خیلیا حقوقشون رو به زنشون نمیگن نمیگم درسته ولی سیستمشون اینه

اگه برات کم نمیذاره سعی کن کنار بیای 

البته کاملا بهت حق میدم ناراحت بشی 

اگر مشکلاتت زیاده تنها راه حلت یه مشاور خوبهبرو ببین اگر مشکلاتتون درحدی هست ک باهم سازگاری نخواهید ...

بله درسته ممنون ازتون