2777
2789
عنوان

اگه بچه ی مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
وقتی رفتند تا دو ساعت بعدش فقط داشتم از زیر مبل ها و این ور و اونور برنج جمع میکردم توی یک دقیقه غف ...

فقط دختر عمه مامان من دمش گرمه این زن ب وسواسی و تمیزی تکه تو فامیل هم فامیل خودمون هم فامیل شوهرش برا عید نزدیک ۲۰ ۳۰ نفر اومده بودن خونشون ۲تا دختر بجه ۸ ۹ ساله لاک همراهشون بود تو جمع بهشون تذکر داد ک عزیزم نریزید رو فرش بعد بلافاصله  پدربزرگ بچه ها ی تذکر شدیدتر داد و لاک کلا رفت تو کیف و جمع شد تا بعداز مهمانی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی مامان باباش با دستم زیاد ها رو جمع کردم مامانش فقط گفت بیام کمک گفتم نه میدونی خسته شدم فقط دو ...

مادرش معذرت خواهی نکرد؟

به دخترش میگفتی خاله اینا خوردنیه اسباب بازی نیست

تابه حال برنج ندیدی بودی؟بگو مامانت درست کنه برات بخوری

پسر من چهارسالشه خیلی با وسایل خونه ور میرهبخاطر همین من جایی جز خونه پدر بزرگاش نمیبرمش😕هرراهی رو‌ ...

آخه بچه ی ۴ ساله با۸ ساله خیلی فرق داره

پسر منم ۸ ساله است از ۴ سالگیش تا الان زمین تا آسمون اخلاقش فرق کرده.بچه ی ۸ ساله مدرسه میره و قوانین رو بلده این خرابکاری ها از ندونستنش نیست از بی مسئولیتی خانوادشه  

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
شما تذکر میدید واقعا هم میگم خیلی سخته ولی یکی از اقوام به بچش نه نمیگه یه نکن نه خودشون نه همسرشون ...

ببین پسر منم جوگیر بشه میکنه از اینکارا 

بعد دیگ قابل کنترل نیست اصلا 

فکر کن تو ماشین ساکت و اقا یهو میریم خونه مامانم پا میشه بهم ریختن منم دنبالش حریفشم نمیشم 

نتیجش میشه اینکه من دوماه یبار میرم اونم اصرار میکنن

چیزیم به پسرم نمیگنا ولی خی ادم خجالت میکشه 

اصلا نمیدونم چرا اینجوره 

مامان دوتا گل پسر

آخه بچه ی ۴ ساله با۸ ساله خیلی فرق دارهپسر منم ۸ ساله است از ۴ سالگیش تا الان زمین تا آسمون اخلاقش ف ...

فقط امیدوارم بزرگ شه درست شه

از موقعی که راه افتاد تا الان با وسایل ور میره😕

مامان دوتا گل پسر

ببین پسر منم جوگیر بشه میکنه از اینکارا بعد دیگ قابل کنترل نیست اصلا فکر کن تو ماشین ساکت و اقا یهو ...

همه ی بچه ها  اکثرن اینطورن عزیزم میرن جایی از هیجان اینطوری میشن 😂 هستن به ندرت بچه هایی که خیلی آروم بودن بچگیاشون...برادر من هم با ۹ سال سن هنوز جایی میریم از هیجان و شیطنت یه حرفایی میزنه 😂😂 ولی ما این مورد و که داشتیم اصلااا عین خیالشونن نیست اصلا ها به بچه نه نمیگن میخندن هر هر بازیشون اینطوریه هر کاری بگی میکنن هیچ نمیگن والدین بچه لوس و بی ادب بار میاد 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…