2777
2789

دلش نمیخاد قاطی خانواده همسر بشه شیک وباکلاس رفتار کنه ممنون میشم تجربه ای دارین بگین😍

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و امد زیاد نکنه

خونه مادرهمسر در حد نرمال کار کنه خیلی خودش و زحمت کش و کاری نشون نده

هر کاریم نکنه

هر ازگاهی تماس برای احوالپرسی بگیره

بدون دعوت اصلا نره خونشون

به هیچ وجه غیبت و بدگویی نکنه

خودش و همیشه پر کار و پر مشغله نشون بده حتی اگه کاری نداره

اصلااا دعوای خودش و همسرش و جلو خانواده بروز نده

اینا کاراییه ک خودم میکنم و به نظرم خوبه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

رفت و امد زیاد نکنهخونه مادرهمسر در حد نرمال کار کنه خیلی خودش و زحمت کش و کاری نشون ندههر کاریم نکن ...

عید دیدنی هم با دعوت میری؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من معمولا دو هفته ای یبار میرم‌خونه پدرشوهرم 

سه تا جاریم دارم ک رفتار کاملا رسمی دارم باهاشون

صمیمی نیستم باهاشون احترام شونو نگه میدارم در صورتی ک اونا صمیمی ترن ولی من اینجوری ترجیح‌ میدم

سالی یکی دوبار میرم خونشون اونا هم همینطور

یکی عید دیدنی یکی تولد بچه هامونو اگه بگیریم 

اگه تولد نکیریم ک همون سالی یبار

حالا دیگه تمیدونم ربطی ب کلاس داره یا ن خودم اسنجوری راحتترم

رفت و امد زیاد نکنهخونه مادرهمسر در حد نرمال کار کنه خیلی خودش و زحمت کش و کاری نشون ندههر کاریم نکن ...

بله کار کردن و زحمت زیاد باعث میشه فک کنن وظیفته ولی اگه به جا باشه میشه لطف پس باید حد رو رعایت کرد 

🩷🌸

عید دیدنی هم با دعوت میری؟

بله 

الانم منتظرم دعوت شم و برم

یا همسرم هماهنگ کنه و بعد برم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بله کار کردن و زحمت زیاد باعث میشه فک کنن وظیفته ولی اگه به جا باشه میشه لطف پس باید حد رو رعایت کرد

دقیقا همینه

بله الانم منتظرم دعوت شم و برمیا همسرم هماهنگ کنه و بعد برم

خب ببین به نظرت منم صبر کنم تا دعوت بشم؟

۱۰ ساله ازدواج کردم. یک سال قطع رابطه بودم. ۲ ساله که بدون دعوت نرفتم.

۷-۸ ماهه که همسرم ماموریته و من و بچه هام خونه پدرم هستیم ولی خانواده شوهرم در نبود ایشون به نوه ها سر نمیزنن. هر موقع شوهرم میاد فقط دلشون تنگ میشه و یبار دعوت میکنن.

امسال عموی شوهرم فوت شده. همینجوری صبر کنم تا دعوت کنن یا برم تسلیت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب ببین به نظرت منم صبر کنم تا دعوت بشم؟۱۰ ساله ازدواج کردم. یک سال قطع رابطه بودم. ۲ ساله که بدون د ...

عزیزم خودت با توجه به شناختی که از خانواده داری تصمیم بگیر

ولی موقعیت خاصیه برای تسلیت گفتن اول تماس بگیر و بعد حضوری برو

چون الان احتمالا انقد درگیرن که اصلا به اینکه بخوان کسی و دعوت کنن فکر نمیکنن 

عید دیدنی و مراسم و مهمونی شام و ناهار داستانش فرق داره 

عزیزم خودت با توجه به شناختی که از خانواده داری تصمیم بگیرولی موقعیت خاصیه برای تسلیت گفتن اول تماس ...

نه مراسم قبل عید بود. الان فقط به اصطلاح عید سیاه دارن. یا همون تسلیت گفتن

عزیزم خودت با توجه به شناختی که از خانواده داری تصمیم بگیرولی موقعیت خاصیه برای تسلیت گفتن اول تماس ...

خانواده خوبی نیستن. فقط توقع یک طرفه دارن.

منم چون به بچه هام بی محلی میکنن دلم نمی‌خواد بهشون نزدیک بشم

نه مراسم قبل عید بود. الان فقط به اصطلاح عید سیاه دارن. یا همون تسلیت گفتن

به نظرم در حد نیم ساعت برید برای ادای احترام

بعد اونم دیگه فقط با دعوت خودشون برو