2777
2789

شما وقتی با پدرتون بحثتون میشه یا میشد مادرتون میامد و ارومتون میکرد و باتون صحبت میکرد یا سعی میکنم دوری کنه؟؟؟

من بارها پیش آمده در زندیگم اما نمونش دیروز که بحث خیلی بدی با بابام کردم و حق با من بود و بابام هرچی تونست بی احترامی کرد ومن از دیروز دارم از غم دغ میکنم مامانم از دیروزه نیامده بشینه بام حرف بزنه بگه دخترم صحبت کن خودتو خالی کن یا در مورد بحث دیروز سعی کنه صحبت کنه ازم دوری میکنه و طرفم نمیاد که مبادا  درمورد شوهرش صحبت بشه!!!

شما مامانتون چطوری بود و هست؟ لطفا بگید اونایی که مامانشون حامیشون هست هم بگن ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچکس حتی مامانم انتظار ندارم واسه همین وقتی حالم خوب نیست سعی میکنم تنها باشم و مامانم خودش متوجه میشه حالم بده میاد پیشم ولی نمیذارم متوجه بشه

هم دلم نمیاد هم راحتترم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

مامان منم اصلا ورود پیدا نمیکرد

تازه میومد میگفت برو دست باباتو ببوس ازش معذرت خواهی کن

الآنم که ازدواج کردم یکی دو مورد با شوهرم مشکل داشتم و به بابام گفتم مامانم کامل خودشو کشید کنار گفت این خودت این بابات

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
انا بی کس ✋️😊سیاهی لشکرن همه ولی مامانمو دوسش دارم اما همراه و همدمم نی ..

مامان منم اینجوریه که اگر بین من و بابام بحث باشه شوهرشو میپرسته حتی اگر بابام قصد مرگمو داشته باشه

تقصیر همه چی و همه مسایل ازنظرش من بودم. . اینایی ک گفتی ک بیاد حرف‌بزنه بگه چیییشده خوووووبی؟ خنده ...

از نظر مامانم هم من همیشه مقصرم چون وقتی بابام داشت با زبونش منو ازار میداد و بی حرمتی میکرد چرا من با گریه از خودم دفاع کردم باید وقتی فحشم میداد میرفتم دستشو میبوسیدم