2777
2789

هربار که میرید حمام کف دستتون یک سوم شامپوی کتوکونازول 2 درصد(خرید از داروخونه) و 2سوم شامپوی همیشگیتون رو با هم ترکیب کنید و به کف سرتون بزنید و با سرشور های سیلیکونی که همه جا میشه خرید کامل کف سرتون رو ماساژ بدید و تمیز بشورید

بوی بد کف سرتون به مرور از بین میره(مصرف شامپو کتوکونازول رو سعی کنید قطع نکنید دیگه جز روتینتون باشه) 

بعد حمام هم ک با سشوار سرد موهارو خشک کنید و براشینگ کنید و در آخر من خودم روغن یا سرم ارگان رو به ساقه موهام میزنم

همیشه کف سرم خوشبو و تمیزه بدون شوره

ادکلنم رو میزنم و از خودم لذت میبرم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

این شامپو رو باید همیشه استفاده کنی دیگه چون سرت عادت 

می‌کنه من خاستم بخرم خود مسیول داروخونه گفت ب جاش ی شامپوی. دیگه داد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شامپو رو باید همیشه استفاده کنی دیگه چون سرت عادت می‌کنه من خاستم بخرم خود مسیول داروخونه گفت ب ...

فکرنمیکنم موجب عادت بشه، عادت به چی؟! 

گرچه منم به همین خاطر با شامپوی اصلی ترکیبش میکنم محض اطمینان 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

کتدکنازول ترکیب بشه اثرش نمیاد پایین؟

برای همین باید ترکیبش کنی چون اگر تنها استفاده بشه به شدت کف سرو خشک میکنه

فکرنمیکنم موجب عادت بشه، عادت به چی؟! گرچه منم به همین خاطر با شامپوی اصلی ترکیبش میکنم محض اطمینان

یعنی همیشه باید استفاده کنی نکنی شوره میزنی 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم