2777
2789
عنوان

حق با داداشمه آیا

114 بازدید | 12 پست

من دیشب خونه ی خالم به اصرار دختر خالم  خوابیدم،  شوهر خالم هم خونه نبود، بعد من چندسالی هست که پدرم رو از دست دادم و برادرم برای کار یه شهر دیگه زندگی میکنه امروز صبح که به داداشم زنگ زدم برای احوالپرسی بهش گفتم که دیشب خونه خاله موندم اونم گفت چرا خوابیدی،  مامان رو تنها گذاشتی،  نباید اصلا اونجا میموندی و خیلی سرد گفت من کار دارم خداحافظ. دیشب هم خالم به مامانم زنگ زد که بیا توهم بمون و اونجا تنها نباش ولی مامانم گفت نه من کار دارم،  امروز صبح هم که اومدم خونه مامانم اصلا محل نمیزاشت 

من میدونم که کارم اشتباه بود و نباید اونجا اصلا میخوابیدم ولی فقط یه بار بود و نباید انقدر بهم بی محلی میکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا چیشد که فقط یه شب خابیدیچقد سختگیرن خانوادت

هعی اره،  اخه حرف داداشم این بود کلا مامان تنهاس،  تازه خونه خالم پنج دقیقه بخدا با خونه ما فاصله نداره خیلی نزدیکه

حق با تو عزیزم. تو زندگی خودت داری شاید اصلا مهاجرت کنی . برادرت چطور زندگی خودش داره رفته یه شهر دی ...

دقیقا،  من شاید چندسال یکبار خونه یه نفر بخوابم چون واقعا به خونه موندن عادت دارم،  البته داداشم مجبوره بخاطر کار،  ولی خب یه شب خونه خاله خوابیدن اتفاقی نمیوفته،  میوفته؟ 

اره ازش معذرت خواهی هم کردم ولی میدونم که داداشم باهام سر سنگین میشه

نباید عذرخواهی میکردی. اون رفته یه شهر دیگه اون وقت به تو میگه که چرا یه شب خونه خودتون نخوابیدی؟؟؟ بهش بگو ناراحتی برگرد هر شب پیش مامان بخواب

دقیقا، من شاید چندسال یکبار خونه یه نفر بخوابم چون واقعا به خونه موندن عادت دارم، البته داداشم مجب ...

عزیزم شما زندگی خودت داری مسئول زندگی بقیه نیستی که . حتی اگر دورازجون چیزیم بشه همچنان شما مسئول نیستی . شما که والد نیستی