2777
2789

اصلا دست نزن نکنشون صورتت رو زیاد نشور شستی بزار خودش خشک بشه و از حوله و دستمال و هیچی استفاده نکن چون نرم میشن با اونا کنده میشن اینا تجربیات خودم بودن

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دست نزن نکنشون صورتت رو زیاد نشور شستی بزار خودش خشک بشه و از حوله و دستمال و هیچی استفاده نکن ...

مرسی عزیزم حمام میتونم برم؟

شما هیچ کرمی استفاده نکردین؟

نه نمیمونه فقط اصلا بهشون دست نزن و نخارون تند تند برو دوش بگیر که زودتر خشک بشن دونه هات دیگه

اصلا دوش نگرفتم ترسیدم جاهاشون کنده بشه🥲

صابون چیزی لازم نیس بزنم؟

اصلا دوش نگرفتم ترسیدم جاهاشون کنده بشه🥲صابون چیزی لازم نیس بزنم؟

نه هیچی روشون نکش

فقط برو تند تند دوش بگیرم

هیچی نمیشه

زودتر خشک 

میشن و خارششون هم کم

میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مرسی عزیزم حمام میتونم برم؟شما هیچ کرمی استفاده نکردین؟

حمام رفتی حوله نکش به صورتت ؛ من ۲ و ۳سال پیش آبله گرفتم حساس بودم چون گفتم دست نزن زیاد میشستم حوله میزدم کنده شدن تو نکن هیچ کرمی نمیخواد ولی مال من کنده شدن همون موقع یه کرم گرفتم یه تومن که هیچ فایده نداشت یه جلسه هم میکرو نیدلینگ رفتم الان گودی دارن باز ولی پوست توش دیگه تیره نیست و کمتر از اون موقس ولی باز به نظرم زیاده

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"