2777
2789
عنوان

کدوم بانک سود خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 107 پست
بانک مسکن معمولا سودش علی الحسابه حدود ۱۷ درصد سر ماه می ریزه مابقی رو بعد از چند ماه من قبلا سپرده ...

ممنونم ..بانک باز بشه برم در بیارم پولمو بزارمش یه بانک دیگ ..

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

رسالت رو نمیدونم عزیزم چطوریه اما فکر می‌کنم برای اینکه امتیاز خوبی به دست بیاری باید پول طولانی مدت ...

اها .

مثلا ۳ ماه به نظرت خوب نیست؟!

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک سپه و ملی و ملت یک جا واریز می کنن مطمئن هم هستند

بعد سوده ۱۴۳ میلیون چقدر واریز میکنن ؟ 

بانک ملی شش ماهه هم داره سپرده گذاری؟ سودش چنددرصده؟

خبر ندارم عزیزم .من بانکا باز بشه میرم میپرسم

عزیزم بانک شهر سودش از همه بیشتره هر ۱۰۰ تومن۱۸۰۰ میده شایدم بیشتر

بعد اخه اطمینانی هست ؟!