2777
2789
عنوان

کدوم بانک سود خوبی میده

2394 بازدید | 107 پست

سلام خانوما عیدتون مبارک 

کدوم بانک سود خوب میده نمیتونم طلا بخرم چون س ماهه دیگ پولو نیاز دارم .

مبلغ پولمم ۱۴۳ تومنه .

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک شهر ۲۲.۵ درصد میده

اطمینانی هست .تموم دارو ندارم همین پوله .بعد مثلا همون ماه اول سود واقعی رو میدن؟! 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

سلام سپه سه ماهه بخوابون ۲۳ درصد میده

همون ماه اول ۲۳ درصد سود رو پرداخت میکنن؟!

بعد ۲۳ درصد چقدر میشه منی ک ۱۴۳ تومن دارم؟

خواستی بزاری بانک بپرس میتونم ۳ ماه دیگه پولم بردارم یا بعدا از پولم کم میکنید چون زیر یکسال برداشت ...

اره باید بپرسم چون برج ۴ وقت تخیله خونس پول پیش نیاز دارم 

بله آخرماه سود رو میده اگه شک دارید بانک مسکن بگذارید یا ملی

بانک مسکن گذاشتم کارمندش گفت سود ماهیانه میشه ۲۷۰۰....ولی سر برج فقط ۱۳۰۰ زدن ..

بزار پاسارگاد.بیشتر از ۲۲.۵هست.سپه وشهر جزو بانکهای ناترازن

بعد عزیزم همون ماه اول سود ۲۲ درصد رو میدن؟!