2777
2789
عنوان

با آدم آب زیرکاه باید چیکار کرد❓

164 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان نماز روزه اتون قبول درگاه حق

در خصوص یه مسئله ای نیاز به مشورت و همفکری دارم

یکی از اقواممون به شدت آدم موذی و آب زیر کاهیه و رفتارای بسیار بدی داره

به طور مثال پیش من با من خیلی خوبه و پشت سر بقیه صحبت میکنه پیش بقیه با اونا خوبه و پشت سر من صحبت میکنه

یا مثلا اگه درخصوص یه ماجرایی یا یه شخصی با این ادم صحبت کنی ، صحبت شما را به شکل دیگه ای پیش بقیه بیان میکنه و هزار تا چیز دیگه که حتی از زبونتون بیرون نیومد و بهش حتی فکر هم نکردید رو به حرفاتون اضافه میکنه و همه جا جار میزنه طوری که در نهایت شما میشید ادم بده داستان

قاعدتا من با این ادم قطع ارتباط کردم ولی خب متاسفانه تو مهمونیای خونوادگی این ادم رو میبینم، هرچند که باهاش معاشرتی ندارم ولی این ادم دست از سر من بر نمیداره و مدام پشت سر من جنجال درست میکنه

متاسفانه کارایی که این ادم بر علیه من کرده باعث شده وجهه من پیش اقوام دیگه خیلی خراب بشه و رو روابط من با بقیه تاثیر منفی گذاشته

از نظر شما با این فرد و سایرینی که حرفای این ادم رو قبول میکنن و به اشتباه قضاوتم میکنن چه برخوردی داشته باشم؟

تو باید بیشتر از اون آب زیرکاه تر باشی تا بفهمه نمیتونه با تو هرجور که بخواد رفتار کنه اون موقع آدم میشه بخدا فقط راهش همینه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دوری 

و هیچ آماری بهش نده نه خودت و نه شوهرت

میگن وقتی کسی حرف بقیه رو برای شما آورد حرف شما هم برا بقیه میبره 

فقط دوری چارشه

بعد اینجورادمها رو همه اگه عاقل باشن می‌شناسن شما خودتو ناراحت نکن دست همچین آدمهای بی عقلی برای همه رو میشه یا شده تا حالا 

فقط سکوت میتونه چاره باشه جلوی همچین ادمی 

نه حرفی از کسی بزن و نه اجازه بده حرف کسی رو برات بیاره 

بگو غیببت کردن گوشت برادر خوردنه مدام اینو تجمعی که اون هست بگو هم در میفهمه هم دیوار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قطع رابطه. اینجور آدما دو دوزه باز و دروغگو هستن و معمولا چرب زبونی میکنن. با همه رابطه‌ی ظاهری و خوبی دارن اما بقیه رو باهم دعوا میندازن. ما هم داریم از این آدما و فقط وقتی باهاش قطع رابطه کردیم به آرامش رسیدیم

پزشک کوچولو🩺📚

تو باید بیشتر از اون آب زیرکاه تر باشی تا بفهمه نمیتونه با تو هرجور که بخواد رفتار کنه اون موقع آدم ...

واقعا در حدی نیست که به خاطرش بخوام شخصیتمو زیر سوال ببرم صرفا چون رو روابط من با بقیه تاثیر منفی گذاشته این مسئله برام تبدیل به دغدغه شده

چون اگه بخوام مثل خودش باشم باید تبدیل به یه ادم بیکاری بشم که هدف زندگیش غیبت کردن پشت این و اونه و خب این از شخصیت من خیلی دوره

دوری و هیچ آماری بهش نده نه خودت و نه شوهرتمیگن وقتی کسی حرف بقیه رو برای شما آورد حرف شما هم برا بق ...

اصلا باهاش حتی در حد مجازی هم در ارتباط نیستم از وقتی ذات واقعی این آدمو شناختم کلا گذاشتمش کنار

صرفا نگران تاثیر منفی هستم که این ادم داره رو روابط من با دیگران اعمال میکنه

متاسفانه اون افراد هم ذات این ادم رو میشناسن و خودشون بارها از همین رفتار این ادم آسیب دیدن و متاسفانه این فرد به قدری زبون بازه که میتونه سریع نظرات رو نسبت به خودش عوض کنه!!

فقط قطع رابطه. اینجور آدما دو دوزه باز و دروغگو هستن و معمولا چرب زبونی میکنن. با همه رابطه‌ی ظاهری ...

درسته دقیقا این ادم هم همینطوریه

منم از وقتی باهاش قطع ارتباط کردم زندگیم اروم تر شد

ولی خب همونجور که گفتم خود این شخص ذره ای برام مهم نیست ولی تاثیری که رو روابط من با دیگران میذاره بخشای مختلف زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده

درسته دقیقا این ادم هم همینطوریهمنم از وقتی باهاش قطع ارتباط کردم زندگیم اروم تر شدولی خب همونجور که ...

نگران نباش با گذر زمان دستش برای همه رو میشه‌. قشنگ کل فامیلو با خبرچینی و دروغاش به جون هم انداخت الان همه با هم یه جوری شدن ولی فهمیدن مقصر اصلی کیه. دیگه کسی بهش اهمیت نمیده

پزشک کوچولو🩺📚

اصلا باهاش حتی در حد مجازی هم در ارتباط نیستم از وقتی ذات واقعی این آدمو شناختم کلا گذاشتمش کنارصرفا ...

خب خوبه که متوجه شدن همه از  رفتاراش باخبرند دیگه اصلا نگران نباش 

هر چی که زبون باز باشه ممکنه تو روش حرفی نزنن اما به قول خودت میشناسنش و در اصل حرفاش رو قبول نمیکنن هیچ بلکه برا شخصیتش هم ارزشی قائل نمیشن 

دیدم از این افراد

خودتو به خدا بسپار 

نگران نباش با گذر زمان دستش برای همه رو میشه‌. قشنگ کل فامیلو با خبرچینی و دروغاش به جون هم انداخت ا ...

ای کاش واقعا اینجوری که شما میگید باشه

ولی متاسفانه اقوام ما با اینکه از این ادم زخم خوردن ولی دوباره باهاش شدیدا اوکی میشن و خام حرفاش میشن و استدلالی که میارن اینه که : فامیلیم با هم چشم تو چشم میشیم زشته بخوایم واکنش نشون بدیم 🤦🏻‍♀️