دخترم ۲ماهشه از وقتی بدنیا اومد خیلی بی قراری میکرد فقط زیر سینه ارومه بردمش دکتر سونو کرد میگه شن ریزه تو کلیش داره دادو داده ولی بی قراریش خوب نشده کسی تجربه داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
عزیزم مثل بچه من مشکلی نیست یه دارویی به اسم کا سیترات میدن شن ها رو اب میکنه اون دارو مثل اب خوردنه فقط یه کم مزه شوری داره.اینقدر خودتو نگران نکن من این دوران رو گذروندم الان بچه ام مشکلی نداره الان صاحب فرزند دوم شدم اونم خیلی بیقراره بردم سونو گفت شن کلیه داره اصلا ناراحت نیستم درمونش اسونه
احتمال میدم که عفونت ادراری داشته باشه چون میگی وزن گیری نداره.بچه من خیلی بی قرار بود جوری که از پا فلج شده بودم از بس سرپا ایستاده بودم ولی در کل چهار ماهگی اروم میشه.دارو من بچه ام که الان شش سالشه با اینکه شن نداره ولی هنوز دارو میخوره ولی مرتب بهش نمیدم یک روز میدم سه روز نمیدم ولی نگران نباش داروش مثل ابه ضرر نداره این دارو رو تا الان دادم که دوباره شنش برگشت نداشته باشه.ولی حتما باید عفونت ادراری چک بشه