2777
2789
عنوان

سنگ کلیه نوزاد

12385 بازدید | 16 پست

دخترم ۲ماهشه از وقتی بدنیا اومد خیلی بی قراری میکرد فقط زیر سینه ارومه بردمش دکتر سونو کرد میگه شن ریزه تو کلیش داره دادو داده ولی بی قراریش خوب نشده کسی تجربه داره

دختر برادر دامادمون همین مشکل رو داشت....فوق العاده بی قرار بود.....همه کار کردن برای آروم شدنش و جواب نگرفتن 

فقط صبوری کردن تا بزرگ شد

الان 6 سالشه

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله حضرت رقیه بغل گیرش باشه

حالم بدشد بخدا

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

عزیزم مثل بچه من مشکلی نیست یه دارویی به اسم کا سیترات میدن شن ها رو اب میکنه اون دارو مثل اب خوردنه فقط یه کم مزه شوری داره.اینقدر خودتو نگران نکن من این دوران رو گذروندم الان بچه ام مشکلی نداره الان صاحب فرزند دوم شدم اونم خیلی بیقراره بردم سونو گفت شن کلیه داره اصلا ناراحت نیستم درمونش اسونه

عزیزم مثل بچه من مشکلی نیست یه دارویی به اسم کا سیترات میدن شن ها رو اب میکنه اون دارو مثل اب خوردنه ...

بعد چند وقت ک دارو رو خورد بی قراریش خوب شد؟کلافه شدم بخدا دوماهه از خواب و خوراک افتادم 

احتمال میدم که عفونت ادراری داشته باشه چون میگی وزن گیری نداره.بچه من خیلی بی قرار بود جوری که از پا فلج شده بودم از بس سرپا ایستاده بودم ولی در کل چهار ماهگی اروم میشه.دارو من بچه ام که الان شش سالشه با اینکه شن نداره ولی هنوز دارو میخوره ولی مرتب بهش نمیدم یک روز میدم سه روز نمیدم ولی نگران نباش داروش مثل ابه ضرر نداره این دارو رو تا الان دادم که دوباره شنش برگشت نداشته باشه.ولی حتما باید عفونت ادراری چک بشه

من بچه مو ده روز بستری کردن وزنگیریش خیلی بد بود و گریه های شدید.بعد فهمیدم شن کلیه هم داره.عزیزم زو ...

بردم سونو گفتن شن کلیه داره بهش دارو دادن ازمایش عفونت ادرارم انجام دادم هنوز جوابش نیومدخ

عزیزم مثل بچه من مشکلی نیست یه دارویی به اسم کا سیترات میدن شن ها رو اب میکنه اون دارو مثل اب خوردنه ...

تو پوشکش یا رو پاش چیزی هم دیدین اخه تو شلوار بچم چیزیشبیه دونه شکر سفید دیدم شک دارم