2777
2789

یه پسری چندساله پیام میده بلاک میکنم با اکانت دیگه ای پیام میده صدباربهش گفتم من کسیونمیخوام رل دارم پیام نده اصلا براش مهم نبود

امشب ک مثل همیشه بایه اکانت دیگه اومد و پشت سرهم پیام میداد و زنگ میزد منم اصلا جواب ندادم

بعد دیدم نمیتونم اصن باگوشیم کارکنم ازبس زنگ میزنه

به پارتنرم گفتم ک فلانی بازمزاحمم شده آیدیشو ازم گرفت و بهش پیام داد..

اگه هستین بگید ادامشوبگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه پارتنرم ترسونده بودش و بهش گفته بود ک دیگه حق نداری مزاحم پارتنرم شی و ما بزودی قراره نامزد کنیم و یبار دیگه ببینم مزاحمش شدی من میدونم و تو و ازین حرفا

خب میگفتی داداشمه دیگه بیشتر میترسید چرا گفتی دوس پسرمه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سلام.

پارتنر رل شوگر رابطه .... ول کنین این موارد منافی عفت و ضدشرع رو

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

پارتنرم همه حرفارو بهم اسکرین دادحقیقتش من با حرفایی ک به پسره زده بود خیلی خوشحال شدم فقط یه مشکل ا ...

چی ؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من اگه بودم تهدیدش می‌کردم می‌گفتم مزاحمم یا از طریق مراجع قضایی اقدام می‌کنم. 

من حس خوبی راجع به اینکه یه مزاحمو به پارتنرت بگی ندارم نه به خاطر اینکه اون رفتار بدی نشون میده نه ولی گاهاً مزاحما  کار خودشونو خوب بلدن

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...