2777
2789

خطر بارندگی و سیل دادن دیگه عید اونقدرام شلوغ نشد🤲

حاجی جدی از ما شمالیا بکشید بیرون 🤐تا تقی به توقی میخوره میاید شمال 😅🥲

بخدا ما هم آدمیم گناه نکردیم که جنگل و دریا داریم😢

ایران به این عظمت....

ولی ما رسم مهمان نوازی رو بجا میاریم قدمتون رو چشم ولی تو رو خدا اومدین طبیعت ، آشغال نریزید طبیعت رو تمیز نگه دارید این زیبایی برای همه هست، همه باید از این نعمت برخوردار بشن😍 مرسیی❤️🙏

سلام دخترررررررررررم با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید که شمال ارث پدرشماست و بقیه نمی تونن بیان😒

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نیایم شمال... اشغال نریزیم

همه از این نعمت برخوردار بشم

جمله به جمله حرفای خودتو نقض کردی عزیز

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

18 سالمه هنوز نیومدم 😥 

ولی خیلی به طبیعت احترام میزارم رعایت میکنم 

بیام خرابکاری نمیکنم 😂😂😁😁

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱