2777
2789

شوهرم کارمنده دانشگاهه اضافه کار تدریس هم میکنه

پسرخاله ی شوهرم تو یه شرکتی کار میکنه ماهی۹۰۰ حقوقشه دیشب رفتیم خونه ی خاله ی شوهرم از عید تا به حال نرفته بودیم شوهرم دلش واسه خاله هاش تنگ شده 

بعد شوهرخاله اش خیلی راحت و مستقیم از شوهرم پرسید حقوقت ماهی چقدر اصلا شوهرم دوست نداشت بگه

گفت یک و خورده ای 

دامادشون گفت اون خورده اش خیلی مهمه اون چقدر 

گفت ۸۰۰

خیلی شوهرم ناراحت شد اصلا دوست نداشت بگه همش پسرخاله اش میگفت بابا خصوصیه نپرس

ما کلا با کسی رفت وامد نمیکنیم عید به عید خونه ی اقوام درجه یک میریم تا قطع رحم نکرده باشیم

از رفت و امد با دوست هم خوشمون نمیاد

آنقدر شوهرم از دیشب ناراحت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار سالم بگذره مردم ما یاد نمیگیرن که تو مسائل خصوصی دخالت نکنن 

کی درست بشن خدا میدونه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

ما اگر کسی درباره مسائل خصوصی بپرسیم بهش میگیم چطور مگه؟؟اگه خیلی پرو باشه و جواب بده در جواب میگیم مگه براتون فرقی میکنه؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

من اگه كسي بپرسه شوهرم پايه حقوقش و ميكه 

مثلا ميكه پايه حقوقم ٥٠٠ هست ديكه هر ماه حقوق مزايا متفاوته فرق ميكنه

(مبلغي كه گفتم مثاله)

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟
مشكل اصلي پررويي طرف مقابل نيست  كم رويي همسر  شماست كه جواب محترمانه با مضمون به شما مرب ...

این موارد برای من پیش اومده که در جوابش گفتیم برای شما چه فرقی داره که مبلغش چقدره ولی طرف بازهم از رو نرفته.من موندم با این جور آدمها چطوری رفتار کنیم

یه بارم روز زن بود یه مهمونی رفتیم تو جمع خاله ی شوهرم ازم پرسید کادو چی گرفتی

منم یکسال بود ازدواج کرده بودم دستمون خالی بود شوهرم یه گوشواره ی ۱۰۰تومنی گرفته بود 

خندیدم گفتم بالاخره یه چیزی کادو گرفتم اونم خندید به شوخی از بقیه پرسید

ازشون متنفرم😬😬😬