2777
2789
عنوان

چجوری مردونگیشو زیاد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 75 پست

شاید تیپ شخصیتی قالبش دیوونوسوس باشه 

شاید وسط یه عالمه زن بزرگ شده اینجوری شده 

به نظرم راه های افزایش مردانگی در افراد دیووونوسوس تایپ رو بخون اونم راهکار روان شناسا

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت به امید عوض کردن کسی وارد رابطه نشید عوض نمیشه تمام

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وقتی قهر میکنه بهش بگو مرد که قهر نمیکنه اجازه بده اون تصمیم بگیره برای چیزای مختلف جملاتی عینه خوشح ...

خیلی میگم اما میگه مگه مردا آدم نیستن که قهر نکنن مگه مردا دل ندارن که فلان واییییی نمیدونم دیگه

خیلی میگم اما میگه مگه مردا آدم نیستن که قهر نکنن مگه مردا دل ندارن که فلان واییییی نمیدونم دیگه

شت😐😂😂 

سعی کن از نظر حرفای جنسی این حسه رو تقویت کنی

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa حتما عضو بشید🌱

بنظرم من ك مردا بيشتر از خانوما حساس و كينه اي و حسود و قهر كن هستن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

مرد مگه دوست دختر داره؟ 🤢

مرد واقعی میاد خواستگاری به بابای دختر میگه خاطر دخترتون میخوام! 

نه که کلی لااااس بزنه.. آخرشم بگه نه ما به درد هم نمیخوریم😕🤕

بجای وقت تلف کردن و مرد ساختن، برید دنبال کسی که مرد شده! هیچ وقت مال  نقد بخاطر نسیه پر سروصدا ول نکنین

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

خب از ی لحاظ هم راست میگه اما لگو مرد نباید در اصل قهر کنه فقط باید سکوت کنه به مدت کم اینو دکتر عزیزی روانشناس میگفت