2777
2789
من میگم‌یکدونه بچه داشته باشم با کیفیت و امکانات بزرگش کنم، نه که چندتا با کمبودها، بعد داشته های بچ ...

تو تمام کتاب های روانشناسی خوب میگن تک فرزندی باعث آسیب روحی شخصیتی هست هم برای بچه هم برای مادر و پدر 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تلویزیون بازار ها رو نشون میده اونقدر شلوغ هست که خدا میدونه، بسیاری هتل ها پر هست.‌‌...جاده ها پر ا ...

اون زنای لبنانی رم ببین تو دیسکوها 

https://uupload.ir/view/screenrecorder-2025-10-03-18-07-53-12_mxfw.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلویزیون بازار ها رو نشون میده اونقدر شلوغ هست که خدا میدونه، بسیاری هتل ها پر هست.‌‌...جاده ها پر ا ...

عزیزم تاپیک در مورد درد دل مادرهای تک فرزند بود خوش به حال شما که زندگی از نظرتون گل و گلستونه کاشکی ما هم دلمون شاد بود

برای اینکه عرب ها تن پرور هستن

ایران اگر فراوانی ارزاق هست به همت کشاورزان  و دامداران غیور خودمونه وگرنه اگه به حکومت بود که الان.....

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

در تقدیر خداوند برای اونها مداخله نکنیم، خدا خواسته!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اینجوری هم نگیم بعضی خوب شرایطش رو دارند بچه دوست دارند مشکلی نیست خدا حفظشون کنه تاپیک ما مخصوص ماد ...

آره اومده یه من میگه چهارتا دارم راضیم خب خداروشکر 

اینجا چیکار می‌کنی تو آخه کی با شماست 

در تقدیر خداوند برای اونها مداخله نکنیم، خدا خواسته!

پس شما هم اگر دزد تو خیابون کیف ات رو که طلا و گوشی موبایل توش بود دزدید شکایت نکن چون تفکرت اینه همش خواست خداست 

عزیزم تاپیک در مورد درد دل مادرهای تک فرزند بود خوش به حال شما که زندگی از نظرتون گل و گلستونه کاشکی ...

تو همین نی نی سایت ببین مادرا چقدر عکس از خرید عید میذارن