2777
2789

ینی شما در نظر بگیر تو فامیل ما عروسی زیر ۵۰۰ نفر نیست‌..جا برای نفس کشیدن نیست رسما

پدرمم که بهش میگیم چرا هر  خری رو باید دعوت کرد عروسی..میگه زشته فلانه

طرف و قرن به قرن نمیبینیم الان بیاد چی بگه

غذا بخوره ایراد بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

من مخالف رسم و رسومات غلط ایرانی هستم

کاشکی بجای اینکارا میرفتین سفر بهتره

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

عروسی دوستم ۱۲۰۰ نفر و مختلط 

جای نفس نبود واقعا🤦🏻‍♀️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ان شاالله دهه نودی این رسم از بین می‌برند 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
میدن ولی خب ۴ نفر ادم میان میخورن غذا خودش کلی قیمتشه..بعد عروسی رو بهم میزنن

خب به نسبت همون میگم دیگه مثلا طرفای ما چهار نفر اقلا پنج شش تومن کادو میدن. بعدم ما کلا عروسیامون سادس ی مدل غذا یا نهایت دو مدل  میدیم با پذیرایی در حد دو مدل میوه و دو مدل شیرینی. بنابر این میصرفه دعوت کنیم اگر برای شما اینجوری نیست خب عروسی جمع و جورتر برگزار کنین

همتای مامانم بودم❤

میدن ولی خب ۴ نفر ادم میان میخورن غذا خودش کلی قیمتشه..بعد عروسی رو بهم میزنن

خب به نسبت همون میگم دیگه مثلا طرفای ما چهار نفر اقلا پنج شش تومن کادو میدن. بعدم ما کلا عروسیامون سادس ی مدل غذا یا نهایت دو مدل  میدیم با پذیرایی در حد دو مدل میوه و دو مدل شیرینی. بنابر این میصرفه دعوت کنیم اگر برای شما اینجوری نیست خب عروسی جمع و جورتر برگزار کنین

همتای مامانم بودم❤