2777
2789

من تاز متوجه شدم دارم ...گاهی اوقات درد لگن دارم زیرشکم .اونایی که پولیپ دارن درد هم دارید ....خیلی نگران شدم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
درمان هم داره؟با دارو خوب نمیشه شنیدم فقط با جراحیکسی ک پولیپ داره میتونه حامله شه؟؟؟

همه اینا واسه منم سواله

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان هم داره؟با دارو خوب نمیشه شنیدم فقط با جراحیکسی ک پولیپ داره میتونه حامله شه؟؟؟

پولیپ با جراحی برداشته میشه و بستگی به جایی که قرار داره ممکنه باروری رو‌مختل کنه ممکن هم هست مدتها کسی از وجودش با خبر نشه

یکی از اقواممون داره طفلی چن ساله میره دکتر ولی من اونجوری گ خوندم دربارش میگن با دارو و درمان حل نم ...

منم شنیدم جراحی

عزیزم منم پولیپ دارم و چند ماهه درباره ی این مسئله دارم تحقیق میکنم ، تنها راه درمان قطعیش جراحیه که جراحی خیلی راحتی ام هست سرپایی انجام میشه و بیمار زود میره خونه منتها برای مجردها سخته و بکارت شون آسیب میبینه و منم مجردم ! پس مجبور شدم فعلا کنترلش کنم که کوچیک تر بشه و خونریزی نکنه ، چطوری کوچیک تر میشه ؟ با اصلاح تغذیه و نشستن در لگن آب نمک غلیظ ( نمک دریا) تو تغذیه م چای سیاه ، قهوه ، انواع شکلات ، کیک و شیرینی کارخونه ای و قنادی حذف ، تمام هله هوله هایی که رنگ های مصنوعی دارن حذف ، روغن های کارخونه ای حذف .. هرچیز غیرطبیعی حذف و بامحصولات طبیعی جایگزین کردم بجای چای سیاه انواع دمنوش بجای روغن کارخونه ای روغن زیتون و ارده کنجد ..خلاصه خیلی بهتر شد دردم رفت پریودم منظم شد خونریزی زمان پریودم کم شد اما لکه بینی رو هنوزم تو زمان تخمک گذاریم دارم که دکتر گفت طبیعیه