2777
2789

راستش خداروشکر من از زندگیم راضی هستم اما بعضی وقتا ناخودآگاه گریه میکنم و احساس پوچی دارم 

پدر و مادر خوب و فهمیده و سرشناسی دارم

چهره ام  رو بفیه تعریف میکنم و میگن بامزه و دل نشینه

اما تو زندگیم یه شکست خییییلی بزرگ رو تجربه کردم اونم این بود که با اینکه درسم خیلی خوب بود و مدرسه نمونه درس میخوندم نتونستم کنکور قبول بشم و از اونجایی که برادرم در یکی از بهترین دانشگاه های ایران مشغول درس خوندن هست و از بچگی همه ادمای اطرافم تحصیل کرده بودن و دانشگاه های تاپ درس خونده بودن و همیشه به تحصیلات خیییییلی اهمیت میدادن

من واقعا احساس پوچی و شکست دارم ،کنکور قبول نشدم برای همین رفتم دانشگاه آزاد و دارم مهندسی میخونم‌ اما اصلا از شرایط تحصیلیم رضایت ندارم 

و بدتر از همه اینکه  دوستای مادرم که خیلییی باهاشون صمیمی هست دختراشون همسن من هستن و ازدواج کردن و مدااام به من میگن تو چرا ازدواح نمیکنی؟خواستگار خوب نداری؟تا کی میخوایی مجرد بمونی؟درحالی که من هنوز بیست سالمم نشده و از حرفشون خیلی ناراحت میشم ،درسته که دوست ندارم توی این سن ازدواج کنم و هربار که زنگ میزنن و اجازه میخوان برای خواستگاری هیچ کدومشون رو راه نمیدم 

اما نمیدونم چرا ته قلبم ،یه ذره بهشون غبطه میخورم که اینیدر مورد توجه هستن و تازه عروسن و همه دوسشون دارن 

میشه بهم بگید چیکار کنم که اینقدر احساس پوچی نداشته باشم؟؟؟

متاسفانه عامل نود درصد این احساس پوچی، تلقین اطرافیان هست

کاری از دستمون برنمیاد جزاینکه بی اهمیت باشه برامون

از یه گوش بشنویم از اون یکی درکنیم

بعد بشین رو مهارتات کار کن

بجز درس

یه مهارت که ازش کسب درآمد کنی

💔دل نشکنیم💔
متاسفانه عامل نود درصد این احساس پوچی، تلقین اطرافیان هستکاری از دستمون برنمیاد جزاینکه بی اهمیت باش ...

میشه بهم چندتا از این مهارت هارو معرفی کنید؟؟شاید واقعا بتونم توش موفق بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بهم چندتا از این مهارت هارو معرفی کنید؟؟شاید واقعا بتونم توش موفق بشم

بستگی به علایق خودت داره

من دانشجو بودم همزمان کلاس کامپیوتر و زبان میرفتم

خیلی رو اعتمادبنفسم تاثیر داشت

کدوم رشته مهندسی میخونی؟

💔دل نشکنیم💔

چه خانواده فامیل سرشناس و تحصیل کرده ای هستید که به دختر ۲۰ ساله میگن چرا ازدواج نکردی و همچین موضوعات شخصی رو اونم تو این سن و سال میان به شما میگن و دنبال متلک انداختن و اذیت کردنن؟

و اینکه این حست رو درک میکنم که حس پوچی میکنی حدودا نزدیک به ۹ ساله که درگیر افسردگی حاد هستم روز به روز هم بدتر شد اوایل با گوشه نشینی و گریه شبانه شروع می‌شد و حتی تا پای نیست و نابود کردن خودمم فک میکردم بعد شد اضطراب و استرس شدید به حدی که طپش قلب شدید میگرفتم و نفسم تنگ میشد و حالت تهوع میگرفتم و حتی بخاطر استرس زیاد خونریزی هم کردم اما با اینکه کارشناسی ارشد هستم اما هنوز هم اون حس رضایت و ارضای روحی و افتخار درونی رو به خودم ندارم برا همین مجدد به سختی توی خفا بدون اینکه بخوام کسی متوجه بشه تو این مسیر از صفر شروع کردن و کنکور قرار گرفتم تازگیا درک کردم اعتماد به نفسی که بخاطر ظاهرم به دست میارم کاذبه و موقتی توی شکل گیریش هم دخالتی نداشتم اما مهمترین چیز اینه که همه برا خواستمون تلاشمون رو کنیم اگه کل توانمان رو بذاریم خدا هم همراهی کنه قبولشیم تازه راه کمک به بنده هاش باز میشه وگرنه مدیون خودش نشه آدم و اون تلاش کردنه و شهامت از صفر شروع کردنه و اون برنامه ریزیه سبک جدیدی از زندگیش میشه مقاوم‌تر میشه بتونه از پس پیچیدگی های دیگه بهتر بربیاد کم نیاره 

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

متاسفانه عامل نود درصد این احساس پوچی، تلقین اطرافیان هستکاری از دستمون برنمیاد جزاینکه بی اهمیت باش ...

فقط کسب درآمد ملاک نیست یکی دست آورد و اون افتخار به خودش و اینکه بگه تلاشمو کردم و یا اینکه تونستم یا از پسش بر میاره مهمه و آرومش میکنه درسته هرکسی استعداد و علاقه ای داره اما تلاش برا خواسته هاش در اولویته به شرطی که وقتو تلف نکنه و توی خفا کارهاش رو پیش ببره

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

چه خانواده فامیل سرشناس و تحصیل کرده ای هستید که به دختر ۲۰ ساله میگن چرا ازدواج نکردی و همچین موضوع ...

عریزم متن رو با دقت بخون 

من نگفتم خانوادم 

گفتم دوستای مادرم 

البته ازشون انتظاری بیش از این ندارم چون هیچکدومشون تحصیلات ندرن و همه خانه دارن خانم هاشون اما بالاخره حرف آدما چه خوب و چه بد و زشت و چه زیبا روی اعتماد به نفس ادم ها تاثیر میگذاره 

دلیل رفت و امد مادرمم اینه که از زمان دبیرستان باهم بودن و اونا مدام میان خونه ما ،ما تا به حال نرفتیم 

امیدوارم شما هم موفق بشی و بتونی به ارزوهات برسی 

اها نمیدونم سررشته ندارم ولی اگه بشه کارآموزی برید کار یاد بگیری در ارتباط با رشته تکه تا فارغ التحص ...

بله واقعا کار و درامد و موقعیت اجتماعی خیلییی مهمه 

اما تعارف که نداریم ،الان کار تو این مملکت برای فارغ التحصیل های دانشگاه های خوب هم به ندرت پیدا میشه چه برسه به ازاد 

و اینکه من حداقل دوسال دیگه لیسانس میگیرم و از اینده و حرفای اطرافیان خیلی میترسم 

اینکه دو گروه اطراف زندگیت یکی عاااشق درسو تحصیل و دانشگاه و مهاجرت باشن و تو شرایط تحصیلیش رو نداشته باشی 

و گروه دیگه علشق ازدواج در سن کم هستن و اصلا درس خوندن و برای خانم نمیپسندن 

واقعا معاشرت با هردو گروه عذابع 

انگار نه تو حرفای اونارو میفهمی ،نه اونا تو رو 

و عملا انگار که من هیچ کاری نکردم و تمام این سالها درس خوندن و تست و ازمون و …همه چیز الکی بوده انگا ...

نه اشتباه میکنی

خیلی هم نتیجه داشته

همینکه تونستی مهندسی معماری قبول شی خودش دستاورده

دانشگاه مهم نیس

رشته مهمه

💔دل نشکنیم💔
شرایط تحصیلی شمام عالیهمهندسی معماری خوندن کار هرکسی نیست..

برام دعا کن این دو سال باقی مانده رو تموم کنم ،انشالله کنکور ارشد رو عالی بدم و دانشگاه های تاپ قبول بشم 

تا بتونم توانایی های خودم رو باور کنم 

عریزم متن رو با دقت بخون من نگفتم خانوادم گفتم دوستای مادرم البته ازشون انتظاری بیش از این ندارم چون ...

ممنون گل مهم اینه شما خودتم به این درکه برسی اونا که هیچ نقشی تو زندگیت ندارن حق دخالت هم ندارن اگه اومدن همچین سوالایی رو پرسیدن بهشون بگو فعلا تمرکزم رو درسمه کسی رو برام در نظر دارید؟ اگه دارید قسمت خوبیه از نظر شما معرفی کنید ببینیم اونی که خواستگار خوب هست میگید چطوریه تا دیگه دهنشون بسته بشه انتظاری نیست از همچین آدمایی شوهر کردن رو دستاورد میبینن منم کلی ازین دخالتا میکنن منم گاها جوابایی میدم اگه بفهم باشن دهنشون بسته میشه مثلا میگم زندگی های شما و دستاورداتونو دیدم فعلا تو اولویتم نیست یا مثلا وقتی میگن سنت داره بالا نیره جرا ازدواج نمیکنی میگم نهایتا اگه ازدواجم نکردم مثل بعضیا میرم میفتم دنبال پسری شوهرش میکنم دیگه ک بهشون بر بخوره اگه پرسیدن منظورت کیه بگو کلی میگم مگه میگن حرفو زنین بنداز صاحابش برمی‌داره 

تاکید می‌کنم هییییییچ کسی و هیییییچ فکری مهمتر از آرامش روح و روان و جسممون نیست هرگز هم اجازه اضهار نظر راجع به قیافم رو بهشون نمیدن که ایرادی بگیرن یا مورد پسندشون باشم یا نباشم سلایق متفاوته به وقتش دلدار یو یار بشی بهتر از دلدار هزاران درد نخور