2777
2789

چیشده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امشب دوتا خانواده رو برای افطار دعوت کردیم و کلی هم تدارک دیدیم براشون. بعد سفره رو پهن کردیم همه چیزو آماده کردیم تا بیاین.هی صبر کردیم دیدیم نیومدن. اذان شد نیومدن. حالا ما نمیدونستیم افطار کتیم یا نه. آقا چشمتون روز بد نبینه اینا دقیقا نیم ساعت بعد از اذان اومدن. حالا جالبیش اینه که فاصله خونشون از خونه ما کلا پنج دقیقست. 

همچی انگار از دهم افتاد آش سرد شد، فرنی و الویه گرم شده بود، ما هم دیگه از گرسنی غش کرده بودیم. خالاصه اینا اومدن و نشستن سر سفره و افطار که تموم شد خداشاهده یه کدوم بلند نشدن برای کمک کردنن

من نظرم اینه ما وظیفمون نیست خونه میزبان کار کنیم اما وقتی میزبان بهمون احترام میزاره و مارو دعوت میکنه و ازمون پذیرایی میکنه ادب حکم میکنه بهشون کمک کنیم اینجوری شخصیت خودمونو نون میدیم ولی اینا اصلا بچه هاشون سر افطار غذا نخوردن تازه بعد جمع شدن سفره یادشون افتاد باید غذا بخورن. دوباره مامانم براشون غذا اورد بخورن.