2777
2789

دیشب بحثی شد.

امروز مادرشوهرم بچه هامو ازم گرفت و از خونه بیرونم کرد.

رفتم خونه عموم و با وساطت  خاله شوهرم برگشتم.

الان پسر بزرگم میگه وقتط تو نبودی آقاجون ، مامان جون و عمو علی ب حاج بابا(یعنی پدر من) فحش دادن بهش گفتن کور بهش گفتن کو نی حرفای بد بد دیگه هم بهش گفتن.

بنظرتون یه میام بدم ب مادرشوهرم بنویسم

برگشتم تا بچه هام داخل دامن زن بدکاره و مردی شیره ای مثل تو و شوهرت بزرگ نشن.

بقرآن پانیک شدم دستام میلرزه بگید چکار کنم آروم و قرار ندارم

مادرشوهرت دستو پاتو بست بچه هاتم گرفت بغلش.بعد با تیپا شوتت کرد بیرون؟ اون برگ چغندر(شوهرت) کجا بود ؟ 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم پیام نده بشین سر زندگیت اونو دق بده این چیزارو کشش نده بخاطر بچه هات سکوت کن

چطور دقش بدم توروقرآن کمکم کن لرزش دست دارم بچم شیر میخوره دارم دق میکنم

چکار کنم یادم بده همه میگن پیام مدرک میشه نشون همه میده بگو چکار کنم

اره مدرک میشه میتونه ازدستت شکایت کنه سلیطه بازی میکردم ب مادرشوهرم حرفایی میزدم ک بره تواینترنت معنی شوپیداکنه بعدبشوهرم میگفتم مادرت این حرفوبهم زد من طاقت ندارم و....ولی نه توپیام موقعی ک کسی نیست پیشش

اولین کار یاد بچت بده حرف نبره بیاره.بعدم بیخیال.شعور خودشونو نشون دادن.دیدیشون کم محلشون کن.یا هم پ ...

توزو خدا کمکم کن دارم سکته میکنم چطور تحمل کنم هیچی نگم